Följarna häpnar efter TV4-parets nya bilder på dottern: ”Oj”

TV4-paret Caroline Kejbert och Joacim Rickling visar upp dottern Wildas ansikte för första gången.
När dottern Wilda föddes bestämde sig Caroline Kejbert och Joacim Rickling för att inte låta hennes ansikte synas i sociala medier. Nu visar de för första gången upp hela ansiktet – och följarna häpnar.
Annons

Efter att ha funnit kärleken i varandra i TV4:s Bonde söker fru 2017 blev Joacim Rickling, 27, och Caroline Kejbert, 28, snabbt ett av Sveriges mest folkkära tv-par.

När kamerorna stängdes av dröjde det inte länge innan de återigen syntes i tv-rutan. Då i det egna programmet Bondeparet, som sändes på TV4 play.

Under åren tillsammans har Joacim och Caroline tagit flera stora steg i sin relation. De har flyttat ihop, gjort en totalrenovering av drömhuset på Tuna gård och i januari föddes deras första barn – dottern Wilda. Lyckan var total hos de nyblivna föräldrarna.

Annons
Annons

”Äntligen är prinsessan af Tuna gård hos oss. Vi mår alla tre jättebra och är åter hemma på gården. 00.16 den 3e Januari 2019, en dag vi alltid kommer att minnas”, skrev Joacim i ett inlägg på sin Instagram efter förlossningen.

Valde att inte visa Wildas ansikte

När Wilda kom till världen blev hon direkt ett populärt inslag i båda föräldrarnas Instagram-flöden. Titt som tätt har Joacim och Caroline delat med sig av bilder på dottern, som nu hunnit bli ett par månader gammal. Däremot har de varit noga med att inte visa hela Wildas ansikte på bilderna i sina sociala medier. Ett beslut som Caroline skrev om i ett blogginlägg i ett par veckor efter Wildas födsel.

Annons

”Vi lever kvar i vår lilla bubbla och idag blir Wilda 17 dagar gammal, och på tal om hennes ålder så kan vi ju ta det här med att vi inte ännu har lagt ut någon bild på hela hennes ansikte… Det finns egentligen ingen annan anledning än att jag och Jocke inte tycker att det känns helt naturligt att göra det än”, skrev Caroline i ett blogginlägg.

Hon fortsatte:

”Till er alla som undrar så vill jag bara lugna er med att vi kommer att visa hennes ansikte när vi tycker att det känns bra”.

Följarnas upptäckt efter nya bilderna

Efter orden i blogginlägget har Caroline Kejbert och Joacim Rickling fortsatt att lägga ut bilder på Wilda där hennes ansikte är gömt, antingen helt eller delvis. Beslutet att inte visa ansiktet till fullo har de hållit fast vid – fram tills nu. I varsitt inlägg på Instagram visar de för första gången upp Wilda rakt framifrån.

Annons

Parets Instagram-konton svämmar nu över av kommentarer från följare, som beskriver hur söt de tycker lilla Wilda är. Många häpnar dessutom över hur lik Wilda är sin pappa Joacim.

”Oj så fin, pappa upp i dagen!”, skriver en.

”Sååå lik pappa!!!!”, konstaterar en annan.

”Kopia av pappsen”, skriver ännu en.

View this post on Instagram

Obeskrivlig kärlek👼🏼

A post shared by Caroline Kejbert (@carolinekejbert) on

Den 1 april kommer Caroline Kejbert, Joacim Rickling och lilla Wilda tillbaka i rutan i en ny säsong av Bondeparet på TV4 play.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…