Följarna häpnar efter Samir Badrans nya bild på superkroppen

Samir Badrans superkropp
Samir Badran har efter en lång tid av psykisk ohälsa tagit tag i träningen igen. Nu visar han upp sin nya superkropp i ett inlägg på Instagram – och hyllas av sina följare.
Annons

Artisten Samir Badran, 28, har ett tufft år bakom sig. Det var i höstas som han berättade för sina följare att han tar paus från arbetet på grund av utbrändhet.

Jag har stressat, festat, sovit dåligt, pressat mig själv till max, ätit dåligt, druckit mycket alkohol och levt utan någon som helst tanke på hälsa under stor del av mitt liv”, skrev han i ett inlägg vid tillfället.

Endast månader senare berättade Samir Badran att han och Sigrid Bernson, 30, valt att gå skilda vägar efter att ha varit ett par i två år. En anledning till att det tog slut var just Samirs psykiska ohälsa.

Annons

Annons

”De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv”, skrev Samir på Instagram när han bekräftade uppbrottet.

Men i maj berättade Samir för Hänt att han äntligen börjat må bättre. Detta efter att han bland annat dragit ner rejält på festandet. När han och artistkollegan Viktor Frisk, 24, var som mest aktiva hade de 200-250 spelningar per år, något som ledde till att alkoholkonsumtionen spårade ur för Samirs del.

Annons

– Jag festade varje dag. Jag festade och drack 20-25 gånger i månaden, berättade Samir Badran för Hänt i våras.

Samir Badran visar upp sin vältränade kropp

En annan sak som Samir Badran mår bra av är träning, något han ägnar sig åt mer eller mindre i perioder. I ett nytt inlägg på sitt Instagram-konto visar han nu upp sin nya superkropp som troligtvis är ett resultat av många gym-besök.

”Skål”, skriver Samir skämtsamt i bildtexten följt av en öl-emoji.

I kommentarsfältet är det tydligt att artistens följare är imponerade av hans fysik.

”Värsta biffen!!”, skriver en person.

”Så snygg och vältränad du är”, skriver en annan.

”Snygg kropp du har och vältränad också”, skriver en tredje.

View this post on Instagram

🍻 cheeers

A post shared by samir badran (@samirbadrans) on

FOTO: Karin Törnblom/TT, Patrik Österberg/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…