Annons

Fiskporren är tillbaka – i tysk karpkalenderAnnons


Nakna kvinnor – och fisk. Det är konceptet i den här märkliga kalendern från det tyska företaget Carponizer: "De som inte klarar av den här kalendern borde hellre köpa en fiskpinnekalender, där allt det smaskiga döljs under den krispiga paneringen".

Minns du debatten om ”fiskporren” som rasade förra året? Det var efter att Tomas Gunnersson publicerat ett antal bilder från den danska fisketidningen Fisk & Fri på sin blogg Genusfotografen som internet hettade till.

Annons

På bilderna poserade nämligen olika tjejer med fiskar – helt nakna.

– Folk spyr, gråter och gapskrattar. Det är så himla lustigt att tänka på de här sportfiskeintresserade danska männen som kan tända på det här: en stor slemmig karp i knät på en kvinna, säger Gunnarsson i en intervju med Aftonbladet och fortsätter:

Men Fisk & Fri är inte ensam om att kombinera nakna kvinnor med fisk i allmänhet – och karp i synnerhet. Nu har nämligen det tyska företaget Carponizer som säljer fisketillbehör slagit till och lanserar nästa års kalender. På det här sättet:

carponizer4

Källa: Karpfenkalender 2015//Carponizer.

carponizer

Källa: Karpfenkalender 2015//Carponizer.

carponizer3

Källa: Karpfenkalender 2015//Carponizer.

carponizer1

Källa: Karpfenkalender 2015//Carponizer.

På Amazon beskrivs kalendern så här:

Även detta år kommer Carponizers karpalmanacka/kalender. Det var ingen lätt uppgift att plåta de feta karparna – men vi klarade det i år igen! Den erotiska Karpkalendern för året 2015 är nu äntligen här. Under fotograferingen låg fokus på välbefinnandet av fiskarna och de söta tjejerna. De som inte klarar av den här kalendern borde hellre köpa en fiskpinnekalender, där allt det smaskiga döljs under den krispiga paneringen. Mäns hjärtan slår snabbare vid synen av kalendern … Vi ger dig 12 söta bilder att spana in och en kvalitet som är unik.

Och vi som trodde fiskporrsdebatten var över…

Missa inte de här artiklarna: 

12 helt sjuka saker du som kvinna inte får göra enligt lag

Nu hoppar Coca-Cola på sexisttåget – dränker nakna modeller i mjölk

12 myter om kvinnors sexualitet som vi inte vill höra längre

Annons


Annons


Laddar