Felix Sandmans oväntade barnavslöjande – efter uppbrottet från Lovisa

Felix Sandmans oväntade barnavslöjande – efter uppbrottet från Lovisa
Uppbrottet från exflickvännen var jobbigt Felix Sandman. Efter sorgen har han nu gått vidare och drömmer om ett liv med ny kärlek och barn.
Annons

Uppbrottet med exflickvännen tog hårt på 19-årige artisten Felix Sandman. Musiken har varit hans sätt att hantera och bearbeta hjärtesorgen. I Melodifestivalen 2018 sjöng han om uppbrottet i låten Every single day och snart kommer ett album som även det handlar om exet Lovisa Bengtsson och olycklig kärlek.

Annons

– I princip alla låtar är om den personen. Men det handlar också om mig, min emotionella resa, mitt inre och hur jag har tacklat allt som har hänt mig på senaste tiden, berättade han nyligen för Aftonbladet.

I radioprogrammet Zia och Nessvold i P3 berättar Felix att han gråtit så mycket det senaste året att han inte längre har några tårar kvar att gråta.

– Jag har inte mått så bra psykiskt av allting. Men det har också resulterat i ett bra album och bra musik. Men det är mycket tårar bakom musiken, säger han i programmet.

Trots sorgen och den tuffa tiden har Felix Sandman inte slutat drömma. När han i programmet får frågan om var han ser sig själv om tio år svarar han snabbt och självklart att han kommer fortsätta med musiken. Men han har även drömmar inom privatlivet.

Annons

– Förhoppningsvis så gigar jag, har en världsturné och två barn, säger han.

Att få barn behöver dock inte vänta tio år enligt Felix. Han ser gärna att de kommer inom fem-sex år.

– Tjugofem, förtydligar han och syftar på hur gammal han vill vara när han blir pappa.

I samband med Guldtuben i maj avslöjade Felix för Hänt att han börjat dejta någon igen, men nyligen förklarade han att det varit svårt att gå vidare i kärlekslivet efter exflickvännen. Förhoppningsvis går hans pappa-drömmar i uppfyllelse i framtiden!

Snart släpper Felix Sandman sitt första album som soloartist. Han har även en turné tillsammans med artistkollegan och vännen Benjamin Ingrosso, 20, att se fram emot i höst. Och inte nog med det. Felix har även fullt upp med inspelningen av en ny tv-serie på Netflix som baseras på Malin Persson Giolitos roman Störst av allt. Serien har fått den engelska titeln Quicksand och har premiär 2019 på Netflix.

FOTO: IBL, Stella

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…