Felix Sandman berättar sanningen om romanens med Mello-stjärnan

Felix Sandman berättar sanningen om romanens med Mello-stjärnan
Felix Sandman har öppnat upp hela sitt hjärta för svenska folket i Melodifestivalen 2018 med låten "Every single day" nu berättar han sanningen om romansen med mello-stjärnan.
Annons

Melodifestivalen 2018 har nått sitt slut och i kvällens final koras vinnaren. De är tolv artister som slåss om att få representera Sverige i Eurovision Song Contest i Portugal. En av de som är med och tävlar om förstaplatsen är Felix Sandman, 19. Han har öppnat upp sitt hjärta för hela Sverige med sin låt ”Every single day” som han skrivit till sin ex-flickvän.

Felix har tidigare berättat om sitt brustna hjärta och om hur han tampats med känslorna som var överallt.

Annons

– Det var ingenting i mig. Jag ville inte gå ut, jag ville inte göra någonting. Jag låg på golvet och grät, min mamma fick dra upp mig och ja, jag vet inte vad man ska jämföra det med för sorg, berättar han.

SE OCKSÅ: Felix Sandman om kärlekskrachen: ”Låg på golvet och grät”

I Örnsköldsvik tävlade Felix i samma deltävling som sin ex-flickvän som var en av dansarna bakom Elias Abbas, 16. Den återföringen i kombination med att Felix sjön låten som handlade om deras uppbrott var känslofylld, men samtidigt nyttig för honom i processen att gå vidare.

–Det känns jobbigt som fan, att vi är tillsammans här det är ju… ja, vad är oddsen? säger han.

Annons

När Felix sedan tävlade i andra chansen träffade han Olivia Eliasson som tävlade med låten ”Never learn”. Och de fattade minst sagt tyckte för varandra och höll varandra sällskap hela helgen, minst sagt på efterfesten. Men någon kärlek i luften var det inte.

– Vi har precis träffats, hon är jättetrevlig och vi hängde mycket på efterfesten. Men det har inte hänt något, så det är ingenting där, säger Felix till Hänt.

Foto: IBL, Stella pictures

 

Dela på:
Annons
Laddar