”Farmen”-profilen om mobbningen: ”Det har tittarna inte sett”

"Farmen" har kantats av bråk, intriger och anklagelser om mobbning. Nu berättar en av deltagarna om sin syn på saken – och menar att tittarna fått det hela om bakfoten.
Annons

Årets säsong av ”Farmen” har varit en av de bråkigaste genom programmets historia. TV4 har fått ta emot hård kritik från tittarna som menar att de uppmuntrar till mobbning.

Nu berättar en av deltagarna, Stefan Eriksson, om hur han upplevde händelserna. Han menar att det är klippningen som gör att situationen ser ut som mobbning.

– Jag upplevde det inte alls så som tittarna upplevt situationen. När jag själv tittat på avsnitten på tv så upplever jag också att det varit väldigt dålig stämning. Men emellan den här dåliga stämningen har vi alla haft väldigt, väldigt kul ihop. Vi har lekt en massa lekar och spelat spel ihop och skrattat och haft skitkul. Det har tittarna inte sett, säger Stefan Eriksson till Hänt och fortsätter:

– Det tittarna sett är en sammanfattning av hela konflikten för att de ska förstå varför de här är ovänner. Sen har det inte funnits tid att få med allt det roliga som vi har gjort.

Det var bland annat efter att deltagarna Alexandra Louthander och Jean-Pierre Marques lurat Dee Omar att utföra ett falskt uppdrag som kritiken mot TV4 rasade. TV4 har i sin tur svarat att man hade möten med deltagarna när känslorna blev upprörda.

Stefan Eriksson säger att stämningen var bitvis mycket dålig, men att det inte var någon fråga om mobbning.

– Så när produktionen har frågat oss om jag har upplevt mobbning på gården så känner jag, nej, jag har inte upplevt mobbning. Däremot har det varit väldigt dålig stämning mellan Alexandra, Stella och JP och vi då. Men jag skulle inte kalla det mobbning för vi har också haft det väldigt kul ihop, säger Stefan Eriksson.

Annons
Annons

Här är deltagarna i kommande ”Farmen VIP”:

FOTO: TV4

Dela på:
Annons
Laddar