”Farmen”-deltagarens tårar efter känslosamma detaljen i brevet: ”Man känner sorg”

I kvällens avsnitt av "Farmen" avslöjar den utslagna Dee Omar vem hon valt till storbonde. Beslutet får hennes vän Robert Lundström att brista i gråt. "Man känner sorg", säger Robert Lundström i programmet.
Annons

I söndagens avsnitt av ”Farmen” åkte Dee Omar, 28, ut efter en duell i tinget med Stefan Eriksson, 28. Att Dee Omar blev utslagen tog hårt på Robert Lundström, 39, som var Dees bästa vän på gården.

– Jag är ensam. Jag har ingen riktig vän jag kan prata med. Jag har försökt prata med alla men min vän är inte här. Det är klart att när en vän försvinner, vad känner man då? Man känner saknad, man känner sorg, säger Robert Lundström i kvällens avsnitt.

Annons

I och med att Dee Omar åkte ur tävlingen får hon i uppdrag att utse nästa veckas storbonde. I ett brev som programledaren Paolo Roberto läser upp skriver hon om hur hon tänkt.

– Den jag har valt som storbonde är den person som jag tror behöver det mest. En person jag kan bespara vad jag gick igenom under min värsta tid på ”Farmen”. Personen jag har valt som storbonde är Robban, skriver Dee Omar i sitt brev till deltagarna.

Annons

Robert Lundström kämpar mot tårarna när han hör vad Dee skrivit. Till Paolo Roberto säger han att det känns bra.

– Det första jag tänkte när Paolo sa mitt namn, att Dee hade valt mig, det tog några sekunder innan jag förstod det. Sen var det bara, nej, jag vart jätte, jätteglad. Jag blev väldigt rörd för jag tycker det är en stor grej att skriva som hon gjorde. Det var tonen i hennes brev, säger Robert Lundström och fortsätter:

– Jag känner ju Dee. Jag hör hennes röst i mitt huvud när hon skriver det här.

Här är alla deltagare i årets ”Farmen”

FOTO: TV4

Dela på:
Annons
Laddar