Fansens undran om relationen med Linnea efter Benjamins nya ord

allt du vill veta om benjamin ingrosso
Efter att Benjamin Ingrosso kärlekshyllat kvinnor i sitt liv i ett inlägg på Instagram under internationella kvinnodagen undrar hans fans en sak – vart är flickvännen Linnea Widmark?
Annons

Under gårdagskvällens final i Melodifestivalen 2019 kunde tittarna se  förra årets Mello-vinnare Benjamin Ingrosso, 21, på scenen när han bland annat stod för kvällens intronummer ihop med Felix Sandman, 20, som han kammade hem en andra plats i förra årets Melodifestival.

I slutet av kvällen fick vi också se Benjamin Ingrosso lämna över sångfågeln till årets vinnare John Lundvik.

Annons

Benjamin Ingrosso har haft ett händelserikt år efter vinsten i Mello. Han har släppt en hel del ny musik, en hel platta för att vara mer korrekt! Han har också åkt på turné landet runt ihop med Felix Sandman.

Annons

Men nu spekulerar hans fans i om det hänt ännu mer i Benjamins liv under den senaste tiden. Hans flickvän Linnea Widmark, 22, har lyst med sin frånvaro på hans sociala kanaler, där hon tidigare synts en hel del. Även Benjamin lyser med sin frånvaro på Linneas kanaler. Bland kommentarer i kommentarsfält undrar fansen om de gått skilda vägar.

Fansens frågor: ”Vart är Linnea?

Under pressträffen för Wahlgrens värld på Kanal 5 i slutet av januari menade Benjamins syster Bianca Ingrosso och mamma Pernilla Wahlgren att Benjamin och Linnea fortfarande var ett par.

Men under Internationella kvinnodagen i fredags blev fansen mer frågvisa än vanligt när Benjamin passade på att hylla kvinnor i hans liv i ett inlägg på sin Instagram – men Linnea var inte en av dem. Bland kommentarerna undrar fansen:

Är inte du och Linnea tillsammans?

Fina Linnea saknas??

Din tjej då?

ÄR DU OCH LINNEA INTE TILLSAMMANS?!

Vart är Linnea?

Benjamin Ingrosso har själv inte svarat på någon av kommentarerna.

Hänt har sökt Benjamin Ingrosso för en kommentar.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…