Fansens glädje efter detaljen i Kylie Jenners bild: ”Är det sant?”

Har Kylie jenner och Travis Scott förlovat sig?
Kylie Jenner visar upp en gigantisk ring med gnistrande stenar på sin vänstra hand. Nu undrar fansen, inte helt oväntat, om Travis Scott gått ner på knä och frågat den stora frågan.
Annons

Har Kylie Jenner, 21, och pojkvännen Travis Scott, 26, gått och förlovat sig? Det spekulerar nu deras trogna fans i efter att Kylie Jenner kablat ut en bild av sig själv på sin Instagram där hon bär en gigantisk diamantring, rapporterar sajten Lifestyle&Magazine.

Annons

Bland kommentarerna kommenterar fansen glatt:

”Förlovad???”

”Är det sant? har ni förlovat er?”

Kylie Jenner och Travis Scott har hängt ihop ett tag nu, och det är inte först gången som fansen misstänker att paret tagit sin relation till en ny nivå. Tidigare har det ryktats om att de faktiskt redan äska vara gifta efter att Travis råkat kalla Kylie för ”min fru” i ett inlägg på sin Instagram. Han ska också ha kallat Kylies mamma, Kris Jenner, 63, för svärmor när han framträdde på Ellen show efter att parets dotter Stormi kommit till världen.

Annons

I oktober visade turturduvorna även upp en video på Instagram där sex gigantiska blombuketter tillsammans med tusen blomblad på marken därtill fyllde hela huset. Ingenting i videon är särskilt kryptiskt, men det var bildtexten därtill som fick fansen att reagera. Kylie tackar Travis för de fina blommorna, i ett smeknamn vi inte tidigare hört henne använda sig av.

Tack min make”, skriver Kylie Jenner i bildtexten till videon.

Bra på att behålla hemligheter

Hon kallade alltså Travis för sin make och flera av hennes fans undrade då vad hon menade med det kryptiska påståendet.

Om det nu skulle ha skett en förlovning i hemlighet mellan Kylie och Travis skulle det knappast få fansen i chock. Paret är nämligen inte dåliga på att hålla saker och ting hemliga. När Kylie väntade dottern Stormi höll hon hela graviditeten hemlig. Det var först när Stormi kom till världen i början av februari 2018 som Kylie Jenner släppte bomben om att hon blivit mamma.

Men nu väntar fansen spänt på att Kylie Jenner och Travis Scott ska avslöja sin förlovning…

View this post on Instagram

?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

FOTO: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…