Fansens spekulationer: Här avslöjar Kris namnet på Kylie Jenners dotter

Fansens spekulationer: Här avslöjar Kris namnet på Kylie Jenners dotter
Har Kris Jenner avslöjat vad Kylie Jenners nyfödda dotter ska heta? Om vi ska lyssna till fansen så stämmer det. Det må vara invecklat, men kan ligga något i deras teori.
Annons

För bara dagar sedan chockades världen när Kylie Jenner, 20, efter månader av gravidrykten inte bara visar att spekulationerna stämmer, utan även att hon faktiskt fött en liten dotter den 1 februari. Wow! I alla nio månader har hon gjort allt för att dölja sin babymage och sin graviditet, och nog var det kämpigt som en av de mest kända 20-åringarna i världen.

Annons

Men även om hon äntligen bekräftat det som alla väntat på så finns det fortfarande saker som fansen vill veta: vad ska dottern heta?

En uppgiftslämnare har berättat för sajten People att Kylie och Travis Scott, 25, valt ett namn, men vi tvivlar på att hon kommer att vara särskilt snabb med att avslöja det namnet med tanke på hur väl hon dolt allt annat i den här resan.

Annons

Men fansen är på tårna och nu misstänker de att Kylies mamma Kris Jenner, 62, har avslöjat vad dottern kommer att heta. Men håll i er – det må vara invecklat. Samma dag som Kylie födde publicerade Kris ut en bild på Instagram där hon visar upp sina ”favoritprodukter” ur Kylies sminklinje. Kollektionen kallas ”Posie K” och är en limited edition inför alla hjärtans dag.

Nu menar fansen att Posie är en förkortning av Mariposa – ett spanskt ord som ofta används för fjäril. Därför ska namnet på dottern vara Butterfly.

Nog låter det invecklat, men det kan ligga något i det. Enligt Cosmopolitan brukar Travis kalla Kylie för Butterfly, paret har även matchande tatueringar i form av en fjäril och de båda bär gärna smycken med symbolen på.

Vad tror ni? Ligger det något i det här?

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…