Annons

Fansens kritik efter husköpet – Pernilla Wahlgrens försvarAnnons


Nu har barnen Wahlgren-Ingrosso inte bara sina morföräldrar och sin pappa i Spanien, nu har även mamma Pernilla Wahlgren slagit till på ett boende i det soliga landet. Hon har köpt ett lyxigt hus i Marbella.

Förra veckan var Pernilla Wahlgren, 49, och Bianca Ingrosso, 22, i Marbella. Superduon hade två syften med sin semester i Spanien, dels skulle de spela in till den nya säsongen av ”Wahlgrens värld” men de var också på jakt efter ett hus

Annons

”Vi är ju här för att leta efter ett hus att köpa då mamma har förälskat sig i Marbella och vill gärna ha ett semesterhus här, ingen är lyckligare än jag”, skriver Bianca på sin blogg.

På deras sociala kanaler kan man se hur de varit ute på husjakt runt om i den spanska staden och att de letat febrilt efter ett semesterboende. På söndagkvällen avslöjade Bianca att det var precis vad de hittade också.

”Vi köpte precis ett hus i Marbella”, skriver Bianca på Instastory.

På sin blogg har Pernilla berättat för sina läsare o jakten på ett hus i Marbella. Men responsen på hennes investering har inte bara varit positiv. I kommentarsfältet möts hon av en del missnöjda läsare som tycket att Pernilla i en bubbla av lyx och flärd.

”Undrar om dina egna barn ens är tacksamma av allt de får serverat eller om de bara tar det för givet. Det var inte så längesedan du reste till ett flyktingläger och du gick runt med tårar i ögonen. Tänker du någongång på alla dessa barn du mötte när du sitter där och dricker ditt bubbel med en ocean View?”, kommenterar en läsare.

Pernilla väljer att svara kommentaren och berättar bland annat hur många organisationer hon stödjer.

”Jag skänker pengar varje månad. De andra pengarna som jag reser för och unnar mig god mat och ”lyx” som du säger – har jag jobbat hårt för! Jag har försörjt mina stora barn själv i alla år och unnar mig nu när dom är stora och självförsörjande. Det skäms jag inte för. Man kan bry sig om dom som har det svårt och samtidigt bry sig om sig själv också.”, skriver hon.

 

LÄS OCKSÅ: Efter bråket med Carl-Philip – Biancas ord om kungafamiljen

LÄS OCKSÅ: Pernilla och Benjamins udda krav: ”Om man blir sugen”

Foto: IBL

 

Annons


Annons


Laddar