Fansens ilska mot Kylie Jenner efter barnkalaset: ”Sorgligt”

Kylie Jenner kritiseras efter dottern Stormis ettårskalas
Kylie Jenner bestämde sig för att slå på stort för att fira dottern Stormis första födelsedag. Nu möts realitystjärnan av hård kritik.
Annons

Kylie Jenner, 21, är återigen i hetluften och fansen har som vanligt åsikter. Den här gånger är det Kylie Jenners firande av dottern Stormis ettårsdag som skapat reaktioner.

Kylie Jenner fick dottern Stormi förra året tillsammans med Travis Scott.

Annons

Nu har flickan firats med ett rejält kalas, som fått namnet StormiWorld. Resultatet blev en storslagen historia med tivolitema.

Festen hölls i ett stort tält som dekorerades med gigantiska godisklubbor, färgglada möbler i barnstorlek, gosedjur, karuseller och bollhav. Naturligtvis fanns också mängder med ballonger, vackra tårtor och andra godsaker. Naturligtvis fick gästerna dyrbara goodiebags att ta med sig hem.

”Jag var tvungen att satsa allt på min bebis”, skrev Kylie Jenner på Instagram och lade till hashtaggen #StormiWorld.

Hård kritik från följarna

I ett annat inlägg på Instagram har Kylie Jenner delat med sig av bilder på ettårs-kalaset. En av bilderna föreställer ingången till tältet: ett gigantiskt, uppblåsbart bebisansikte där munnen tjänar som dörr.

Jag har drömt om det här kalaset och sedan ritat upp det på papper, rum för rum och @mindyweiss fick verkligen min vision att komma till liv!!! Tack till Mindy och teamet! Den här festen var magisk”, skriver Kylie Jenner på Instagram.

En sådan händelse orsakar naturligtvis reaktioner från Kylie Jenners följare och bland kommentarerna frodas såväl kritik som gratulationer.

Jag önskar att hon gjorde det här privat som hon när hon var gravid, med familj och vänner. Tyvärr använder hon sitt barn för att skryta för folk. Och det stackars barnet kommer inte att komma ihåg någonting från det här. Jag tycker synd om dem båda”, skriver en person.

Din dotters första födelsedag kostar mer än min collageavgift och det är bara sorgligt”, skriver en annan.

FOTO: Tammie Arroyo/TT, Instagram 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…