Fansens ilska efter upptäckten – Samir ber om ursäkt: ”Blev knas…”

Fansens ilska efter upptäckten – Samir ber om ursäkt:
Fansen är besvikna. Nu förklarar Samir vad som hände under finalen av Melodifestivalen och varför de var tvungna att svika fansen.
Annons

Under måndagen kröp det fram att Samir Badran och Viktor Frisks fans inte var överlyckliga efter duons succé i Melodifestivalen. Orsaken var vad som syntes bakom artisterna när de uppträdde i finalen – och det var inte vad fansen förväntat sig av sina idoler.

Annons

I februari hade de nämligen utlyst en tävling där fansen själva fick filma när de shufflade, men vinsten att få synas på storbildskärmen under antingen andra chansen eller finalen. Men så blev inte fallet.

Expressen har varit i kontakt med både fans och föräldrar som drabbades av duons svek.

– Hon var jätteledsen när hon insåg att det inte blev någonting med tävlingen och jag försökte trösta genom att säga att de kommer säkert förklara sig efteråt. Men nu har båda lagt ut andra inlägg på Instagram utan att ens nämna det här, det känns inte okej, säger en av tjejernas mamma.

Hänt har sökt både Samir och Viktor för en kommentar om vad som låg bakom att klippet aldrig visades. Ingen av dem har återkommit, däremot har Samir i en händelse på Instagram publicerat ett klipp med vinnaren och ger ett nytt löfte:

”Du är med i våran nästa musikvideo istället för på LED-skärmen på Melodifestivalen, det blev knas med tekniken”.

FOTO: Ibl

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…