Jennifer Anistons och Brad Pitts återförening fångad på bild

Fansen jublar efter nya bildenrna på Jennifer Aniston och Brad Pitt
Under Jennifer Anistons 50-års fest dök Brad Pitt upp, och fansen jublar över bilden som nu florerar efter natten.
Annons

Skilsmässan mellan Brad Pitt och Angelina Jolie har skapat en hel del rubriker. Inte minst när det gäller bråket om vårdnaden om deras sex barn.

En annan relation som skapat många rubriker är relationen som Brad Pitt hade med Jennifer Aniston för massor av år sedan. Så sent som i höstas ryktades det om att det var något på gång igen mellan de forna makarna. Till den amerikanska sajten  National Enquirer ska flera källor ha hävdat att de träffats hela sommaren, haft otaliga samtal i telefonen och pratat om att bli tillsammans igen.

Annons

Annons

Om det stämmer är oklart, men att Jennifer Aniston och Brad Pitt är återförenade på ett eller annat sätt kan vi fastslå om vi kikar på bilderna från Jennifer Anistons 50-års fest som var under helgen.

bilderna kan vi se att ingen mindre än Brad Pitt dök upp och var med på festen. Dock gjorde han sitt yttersta för att inte fångas på bild, men nog lyckades fotograferna få med en glimt av honom.

Efter att fans fått reda på att Brad Pitt närvarade på Jennifer Anistons fest tjuter de av glädje. På Twitter är reaktionerna många:

Bilderna på Brad Pitt som anländer till Jennifer Anistons fest, mitt hjärta och min hjärna kommer att explodera vilken minut som helst”, skriver en.

Annons

Att Brad Pitt just dök upp på Jennifer Anistons party! Vad i helvete”, skriver en annan.

Föräldrarnas vädjan

Några som gärna ser att Brad Pitt hittar kärleken i Jennifer Aniston igen är hans föräldrar som enligt en källa till sajten US Weekly ska ha jublat över att de börjat ses igen – så pass mycket att de vädjar om att få se dem gifta sig en gång till.

– Några av hans bästa vänner tycker att han ska ge det en ny chans. Men den största pressen kommer från hans egna föräldrar.

– Brads föräldrar vill att de ska gifta sig igen.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…