Fansens förvirring efter Lindsay Lohans ord: “Är du gravid?”

Lindsay Lohan gravidrykten
I veckan la Amy Schumer upp en bild på sin höggravida kropp på Instagram. En kommentar från skådisen Lindsay Lohan får fansen att undra om även hon väntar tillökning.
Annons

Den tidigare barnstjärnan Lindsay Lohan, 32, har haft stora problem med både psykisk ohälsa och missbruk under flera års tid. Trots att det tidigare har skrivits om en comeback för stjärnan, har fansen gång på gång sett när hon återigen fallit tillbaka i missbruket. Lindsay Lohan har medverkat i ett par filmer sedan genombrottet på 90-talet, men karriären har inte direkt gått spiktrakt för henne.

Senaste gången Lindsay Lohan var i blåsväder var för några månader sedan när hon uppträdde påverkad under en livesändning på Instagram, där hon pendlade från att vara snäll till att bli extremt hotfull under sitt osammanhängande och irrationella beteende.

Annons

Efter sändningen möttes stjärnan snabbt av massiv kritik, där många av hennes tidigare fans ifrågasatte hennes mående.

Fansen tror att Lindsay Lohan är gravid efter kommentaren

Nu verkar följarna däremot tro att en riktig förändring har skett i Lindsay Lohans liv. Detta efter att hon lämnade en kryptisk kommentar på Instagram. Kommentaren hittas vid den nyblivna mamman Amy Schumers, 37, bild på Instagram, som hon la up strax innan förlossningen.

”Åh ja känns det som att jag varit gravid under en lång tid? Det måste vara jobbigt för dig att jag fortfarande är gravid, men tänk er då hur det känns för mig!!!”, skrev Amy Schumer till en bild på sin höggravida kropp.

Lindsay Lohan kommenterade då:

”Jag känner med dig tjejen”.

Nu spekulerar fansen kring om Lindsay också är gravid, och att kommentaren skulle vara hennes sätt att avslöja detta på.

”Hur ‘känner du med henne’ angående det här?”, undrar en nyfiken person.

”Omg!!! Är detta ditt gravidavslöjande?!”, fortsätter en annan.

”Är du gravid?”, skriver en tredje.

Lindsay Lohan har ännu inte besvarat följarnas frågor i sociala medier.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…