Fansens förtvivlan – efter Samir och Viktors nya besked

Fansen förtvivlade över Samir Badrans besked om Samir och Viktor
Samir Badrans nya avslöjande om framtiden för ”Samir och Viktor” kom som en riktig chock för fansen. Efter fem år tillsammans ger musikduon nu ett definitivt besked.
Annons

Efter en tids paus från musiken kommer Samir Badran, 28, med en stor nyhet för fansen. På Instagram avslöjar han att han, tillsammans med Viktor Frisk, 23, bestämt sig för att åka på en sommarturné sommaren 2019.

Annons

”Efter regn kommer solsken… Ville bara uppdatera er om att jag och Viktor bestämde oss precis för att köra våran 4e och sista turné i sommar. Hoppas ni blir glada. Efter sista splelningen i Åre nu tänkte vi att vi inte kan skippa det här. Ses i sommar!”, skriver Samir Badran.

Beskedet om turnén får fansen att reagera starkt. I kommentarsfältet ställer sig många frågan om musikduon ”Samir och Viktor” kommer lägga ner efter turnén, och flera uttrycker sin förtvivlan över vad de just fått läsa:

Annons

”Sista?! Skojar ni??? Mina grabbar och många många fler, små som äldre, som har er som idoler!!”.

”Neeeeej inte SISTA!!!!!!”.

”SISTA?!!! WHAT NEJ”.

Samir och Viktor bildade sin musikduo 2014 och har sedan dess hunnit vara med i Melodifestivalen hela tre gånger, släppt flertalet hitlåtar och turnérat runt i Sverige. I somras gav de sig an den mest intensiva turnén de någonsin gjort. På fyra månader reste de landet runt och anordnade över 50 konserter.

Turnéliv har tidigare lett till utbrändhet

Under hösten blev det sedan känt att Samir Badran drabbats av utmattningssyndrom. Fem intensiva år hade tagit sin rätt, vilket tvingade Samir att ta en paus. I slutet av oktober erkände han att tempot varit för högt och att han därefter drabbats av flera olika symptom – som slutligen ledde till att han gick in i väggen.

Annons

”Livet på turné tog hårt! Gick tydligen in i väggen, men kände inte av det förns jag vilade ordentligt för första gången på 5 år. Har aldrig känt efter! Alltid kört på bara, egentligen känner jag ”FUCK VILA”… men tyvärr funkade inte den inställningen. Får skylla mig själv”, skrev han då i ett långt och ärligt inlägg på sin Instagram.

Efter beskedet om den planerade sommarturnén är det flera som oroar sig över Samirs hälsa, och avråder honom att åka ut på turné igen.

”Helt ärligt. Vet att man vill mycket när man gått in i väggen. Men detta bäddar för det värre. När vi såg dig förra året på turnén så såg jag redan då hur utmattad du var. Jag har själv kämpat mot min utmattning och gör än idag. Hälsan är inte att leka med. Har lärt mig mycket nu på livets väg. Mitt råd till dig är vänta lite med er sista turné. Hälsan först”, skriver ett bekymrat fan.

”Du bör ta det lugnt efter utbrändhet. Annars kommer det tillbaka och blir bara värre”, skriver en annan.

FOTO: IBL/Carolina Byrmo, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…