Fansen upprörda efter höggravida Khloés beslut: ”Varför?”

Fansen upprörda efter höggravida Khloés beslut:
Khloé Kardashian ska föda barn om bara en månad. Men senaste utflykten får fansen att ifrågasätta tv-profilen ordentligt.
Annons

Tv-profilen Khloé Kardashian, 33, går i väntans tider med NBA-stjärnan Tristan Thompson. Hon är gravid i åttonde månaden, men låter definitivt inte närheten till förlossningen stoppa upp hennes liv. Ett bevis på det är att hon just nu befinner sig i Japan med sina systrar Kim Kardashian och Kourtney Kardashian.

Annons

Men resan i sig har upprört flera av Khloés fans, så till den grad att de rasat mot henne på sociala medier.

”Varför flyger man i 17 timmar över oceanen när man är i åttonde månaden?”, undrar en person ilsket.

”Kvinna, jag vet att du har ett hektiskt liv men du måste sakta ned. Jag tror inte ens du borde göra den här resan så långt in i graviditeten. Du behöver vila och få massage”, skriver en annan.

Enligt en vän till Khloé som People varit i kontakt med så har tv-profilen tänkt igenom resan flera gånger.

Annons

– Hon var exalterad över resan. Det var hennes val att åka. Hon ville ha en sista rolig resa med sina systrar innan bebisen kommer.

Khloé har tidigare varit öppen med att första gravidtiden var en mardröm, då hon påverkades av de mediciner hon tog. Men efter den första trimestern ska livet ha blivit en dans på rosor igen.

– Jag är så tacksam efter min första trimester. Min graviditet har varit så hälsosam och stark. Gud är god, skrev hon på Instagram.

Khloé Kardashian är beräknad att föda sitt och Tristans första barn i april. Han har sedan tidigare sonen Prince, 14 månader.

Här är bilderna som upprör fansen – och andra nya bilder på höggravida Khloé:

FOTO: Ibl

Dela på:
Annons
Laddar