Följarna häpnar efter Rebecca Stellas bild från förlossningen: ”Wow!”

Följarna häpnar efter Rebecca Stellas bild från förlossningen:
I helgen kom glädjebeskedet att tv-profilen Rebecca Stella blivit mamma till en liten son. Nyligen visade Rebecca upp det nya tillskottet i familjen tillsammans med fästmannen Manny Dionxo, men det var inte bara den nyfödda sonen som fansen häpnades över..!
Annons

Rebecca Stella, 32, har för första gången i sitt liv blivit mamma. Under det senaste halvåret har tv-profilen publicerat ett flertal bilder på sitt Instagramflöde med förberedelser inför nedkomsten, men det var först i lördags som Rebecca meddelade världen att paret äntligen blivit föräldrar till en liten son:

Annons

– Vi gjorde det!, skrev hon intill en bild på sitt Instagramkonto.

We did it @mannydionxo ?

A post shared by Rebecca Stella (@rebecca_stella) on

Rebecca och fästmannen Manny Dion avslöjade även att pojken ska heta Dion Anastasios och paret har numera fått lämna sjukhuset. Men innan den svenska tv-stjärnan hade sagt adjö till sjukhussängen så överöstes hon av blombud och gratulationer – ja, för att inte tala om gigantiska nallebjörnar som bokstavligt talat fyllde det lilla rummet till fullo. Detta har nu fått Rebeccas följare att reagera. Vissa är måttligt avundsjuka på tv-profilen.

”Förväntar mig så många nallar när jag ploppar ut en unge”, skriver en person.

Annons

”Wow vad mycket prylar!” och ”Omg, vad fint!”, skriver andra.

Rebecca själv passade på att tacka alla sina nära och kära för uppvaktningen:

– Nu är det dags att checka ut från sjukhuset och låta vår baby följa med hem. Tack till våra fantastiska familjer och vänner för att ni gjort dessa dagar ännu mer speciella!

Vi på Hänt säger stort grattis!

Foto: Ibl, Instagram

 

Dela på:
Annons
Laddar