Fansen besvikelse – efter Samir och Viktors svek i Mello-finalen: ”Var jätteledsen”

Fansen besvikelse – efter Samir och Viktors svek i Mello-finalen:
Annons

Samir Badran och Viktor Frisk lyckades i lördags med bedriften att knipa fjärdeplatsen i Melodifestivalen 2018 med sin låt ”Shuffla”. Vilket måste anses som en prestige då över 2700 bidrag hade skickats in till juryn.

Annons

Men trots enormt stöd från sina fans är vissa av deras anhängare inte helt nöjda med duon. Orsaken ska enligt Expressen vara att Samir & Viktor i början av februari utlyste en tävling på Instagram där de uppmanade fansen att skicka in hemmafilmade videos på när de shufflade. Duon ska ha uppgett att de som vann skulle visas på storbildsskärmen bakom dem på scenen när de uppträdde under antingen andra chansen eller finalen.

I SVT:s direktsändning syntes dock inga sådana videos, vilket fick fansen att reagera. Två av dem som Expressen varit i kontakt med känner sig lurade av sina idoler.

Annons

– Jag var jätteexalterad att vi skulle få vara med, men då var det bara något annat. Jag känner att de lurat oss, säger en av tjejerna.

– Hon var jätteledsen när hon insåg att det inte blev någonting med tävlingen och jag försökte trösta genom att säga att de kommer säkert förklara sig efteråt. Men nu har båda lagt ut andra inlägg på Instagram utan att ens nämna det här, det känns inte okej, säger en av tjejernas mamma.

Hänt har sökt Samir Badran och Viktor Frisk för en kommentar.

FOTO: Ibl

Dela på:
Annons
Laddar