Fab Freddie om sin medverkan i Paradise Hotel: ”Konstig period”

Fab Freddie om sin medverkan i Paradise Hotel:
Fab Freddie är med och leder "Melodifestivalen 2018", nu berättar han om sin medverkan i ett annat tv-program – den beryktade dokusåpan "Paradise Hotel".
Annons

Det är finalvecka i Melodifestivalen 2018 och det är dags för Sverige att skicka en vinnare till Portugal för Eurovision Song Contest. Den som lett oss de här mello-veckorna är David Lindgren, 35, men det är inte helt utan hjälp som han guidat svenska folket genom schlagern. Vid sin sida har han haft glitter-gurun Fab Freddie, 27, som tagit publiken med storm. När Freddie gästade ”Kändispodden” berättar han däremot om sin medverkan i ett annat tv-program – ”Paradise Hotel”.

Annons

– Jag kan prata om ”Paradise Hotel” hur länge som helst, säger han i podden.

Han kan inte riktigt förstå själv att han varit med om inspelningen.

– Det var en så konstig period av mitt liv, att jag har varit med om det där nu i efterhand känns verkligen helt galet, säger han.

Freddie var med samma år som ett annat känt ansikte från ”Melodifestivalen” – Samir Badran, 27.

– Det var det året som blev så otroligt omtalat, med Samir, Jeppe Johansson som kastade kulan och Aina som blev sviken, berättar Freddie, som dock inte syntes i rutan.

Annons

– Jag var deltagar-ansvarig, så jag var deltagarnas närmsta person, säger han och berättar att inspelningsveckorna var väldigt intensiva. Efter tiden i Mexiko bestämde sig Freddie för att ta en paus.

– Vi åkte ju ner till Mexiko och var underbemannade som tusan. Vi var i Mexiko i två månader och vi var lediga två dagar totalt. Annars jobbade vi från tidig morgon till sen kväll, säger han.

Trots att det var en intensiv tid är Freddie dock inte helt säker på att han skulle tacka nej till en ny säsong.

– Jag tror faktiskt att jag skulle tänka mig att göra om det nu när man har lite distans till det.

Fab Freddie avslöjar: ”Jag har snott Hoodiladi”

Foto: IBL, Stella

Dela på:
Annons
Laddar