Ett år efter skilsmässan – Jill Johnson visar upp hemliga kärleken

Jill Johnson visar upp nya kärleken Mattias Elg
Jill Johnson ansökte i mars förra året om skilsmässa med ex-maken Håken Werner efter 20 år tillsammans. Nu visar hon upp sin nya kärlek Mattias Elg på Polarpriset.
Annons

Jill Johnson, 45, är förälskad. Under torsdagen anlände den folkkära artisten till Polarpriset på Grand Hôtel i Stockholm med Mattias Elg vid sin sida. Mattias kommer från Östersund och jobbar som organisationspsykolog. Han bekräftar att de är tillsammans.

Annons

– Vi är ett par, förklarar han med ett leende för undertecknade.

Hur de träffades vill han dock inte berätta.

– Det håller vi oss för oss själva…

Mattias ser hemlighetsfull ut när vi frågar hur länge de har varit ett par.

– Tillräckligt länge för att förstå att Jill är en smart, vacker och fantastisk kvinna!

Det var i mars förra året som Jill och exmaken Håken Werner, 56, ansökte om skilsmässa efter tjugo år tillsammans, varav sjutton år som gifta. Tillsammans har de barnen Havanna, 13, och Bonnie Lee, 8.

– Det är en enorm sorg för alla, efter så många år. Vi har dessutom levt tillsammans i 20 år, han är min absolut största kärlek och jag älskar honom fortfarande väldigt mycket. Det är en sak om man lämnar för att det är misär, men man kan ju hamna i en situation då man måste lämna fast det finns mycket kärlek, och det tror jag är en annan typ av separation, berättade Jill när hon medverkade i ”Renées brygga”.

Jill Johnson slog igenom 1998 när hon vann Melodifestivalen med ”Kärleken är”. Hon har också tävlat med bidraget ”Crazy in love” som blev en stor hit. Jill har också gjort succé med musikprogrammet ”Jills veranda” i SVT. Hon vann Kristallen 2014 som ”Årets kvinnliga programledare”.

Foto: Shimoda Media

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…