Ensam mamma söker-Theodora om sjukdomen under graviditeten

Ensam mamma söker-profilen Theodora Larsson om den tuffa magsjukan hon gick igenom under graviditeten.
Theodora Larsson fann sin stora kärlek, Anton Uddfalk, när hon var med i Ensam mamma söker. Paret flyttade ihop med Theodoras tre barn och i april avslöjade paret att de väntar barn tillsammans. Nu berättar Theodora att hon varit sjuk under graviditeten. ”Något av det värsta jag varit med om”, skriver hon på Instagram.
Annons

Theodora Larsson, 31, sökte kärleken i årets säsong av Ensam mamma söker på TV3 – och det gick bättre än hon kunnat drömma om. Under inspelningen av programmet slog det gnistor mellan henne och Anton Uddfalk, 28. När kamerorna slocknat fortsatte de sin kärlekshistoria.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Anton Uddfalk flyttade snart från sitt hem i Uppsala för att bo med Theodora och hennes barn Leia, 10, Cornelia, 8, och Jasper, 6, i Borås. Theodora hade, redan innan det sista valet var gjort i Ensam mamma söker, avslöjat att hon lever ihop med killen hon till slut valt i programmet.

Annons

Annons

I april kom nästa glada nyhet. På Instagram berättade Theodora att paret väntade sitt första gemensamma barn.

”Expect the unexpected. Om det är något jag lärt mig här i livet, så är det att det aldrig någonsin blir som man tänkt sig, och aldrig någonsin har det varit så uppenbart som just idag. Det där plusset jag aldrig trodde jag skulle få se. Tiden jag trodde det skulle ta. Oron jag kände. Helt plötsligt, blev allt som jag tidigare känt historia, och en helt nytt kapitel startar för oss. Tacksamheten är enorm, en liten böna växer här som vi kallar vår”, skrev hon då.

Under graviditetens början har Theodora Larsson mått illa och bett sina följare om tips på hur hon kan må bättre.

Annons

Tackar för stödet från följarna

Nu har Theodora Larsson drabbats av otur och fått magsjuka mitt i graviditeten. På Instagram berättar hon om de tuffa dagarna med sjukdomen.

”Dag 2 efter magsjukan och nu åt vi faktiskt en hel middag. Att ha magsjuka och vara gravid samtidigt kan vara något av det värsta jag varit med om. Resten av graviditeten kommer jag förmodligen vara städ-manisk och bakterierädd. Allt för att slippa magsjuka de resterande 25 veckorna”, skriver hon på Instagram.

Hon tackar sina följare för allt stöd hon har fått under sjukdomen.

Jag trodde att jag skulle dö igår! Att läsa att ni alla överlevt graviditet & magsjuka (några både 2 & 3 gånger) kändes skönt”, skriver Theodora Larsson.

Nu håller vi tummarna för att Theodora ska få vara frisk under resten av förlossningen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Läs också:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…