Ensam mamma söker-Elin bryter tystnaden om hemliga graviditeten

Ensam mamma-profilen Elin är gravid
Elin Näslund från Ensam mamma söker är gravid! Vem pappan är måste hon dock hålla hemligt. Nu berättar hon om den tuffa tiden då hon tvingades dölja graviditeten.
Annons

TV3-programmet Ensam mamma söker har sedan premiären 2007 blivit en riktig publikfavorit. Förra årets säsong bjöd både på bröllopstankar och partnerbyte.

Nu är det dags för tre nya mammor att söka en partner – Theodora Larsson, 30, Camilla Backman, 31, och Elin Näslund, 28. Till sin hjälp har de programledaren Jessica Andersson, 44.

Annons

Under pressdagen för programmet avslöjades den glädjande nyheten att för första gången i programmets historia är en av deltagarna gravid. Det är Elin Näslund som i slutet av maj väntar tillökning.

Annons

– Hade någon sagt det här när vi var på slottet och inspelningen för åtta månader sedan hade jag sagt att ”ni är dårar allihop, jag drar”, säger hon och skrattar.

Vem pappan är får hon dock inte avslöja. I och med att Ensam mamma söker sänds nu under våren får tittarna inte veta någonting som kan avslöja utgången av programmet. Att hålla både graviditeten och vem pappan till barnet är hemligt har inte varit lätt, berättar Elin.

– Det är jättetufft, jag har ju inte pratat om min graviditet alls. Det är klart att mina nära och kära vet det och hans också, men det är jättetufft för mig att inte få dela med mig av en av de lyckligaste resorna.

Annons

Vill inte ta reda på könet på barnet

Nu får hon äntligen berätta att hon väntar barn, men pappan måste hålla det hemligt ändå tills säsongen av Ensam mamma söker är slut om ytterligare några månader.

– Jag får i alla fall prata om det nu, så här, men det får inte han, säger Elin.

Trots omständigheterna har den första delen av graviditeten gått bra. Hon är trött och säger att det såklart sliter på kroppen, men under omständigheterna har allt gått så bra det bara kan. De vet ännu inte könet på barnet och kommer inte att ta reda på det heller.

– Jag gillar inte det könsnormativa, så jag tänker att det blir ett barn. Ett barn med hundra möjligheter istället för två, säger Elin Näslund.

Ensam mamma söker har premiär den 22 januari på TV3, Viafree och Viaplay.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…