Emmas tårar efter romantiska vändningen i relationen med Marcus

Emma Hällström gråter
I kvällens avsnitt av Paradise hotel på TV3 brister Emma Hellström ut i gråt efter intima natten med Marcus Johansson. ”Jätteonödigt”, säger Emma.
Annons

Både Emma Hellström, 25, och Marcus ”Mcuze” Johansson, 24, är två deltagare i årets Paradise hotel. Emma Hellström är ett känt ansikte för tittarna sedan tidigare, då hon medverkat i Paradise hotel 2017. Marcus Johansson är även han känd, men från dokusåpan Love Island 2018.

Redan efter två avsnitt av årets säsong är det tydligt att det finns kemi mellan Emma och Marcus, och de har även umgåtts en hel del efter att kamerorna slocknat.

Annons

I kvällens avsnitt av Paradise hotel får tittarna däremot se en annan sida av deras relation, och Emma brister ut i tårar efter vändningen.

– Jag och Marcus hade ju sex igår. Jätteotippat och jättekonstigt, men det hände, säger Emma i programmet och fortsätter:

– Marcus är jättefin, charmig, jättesnäll och allting, men han är inte min typ egentligen. Jag hoppas inte han känner något mer, för det gör inte jag på det sättet.

Emma i tårar efter händelsen

Marcus har tidigare haft Erica Lindberg, 22, som partner, men efter att hon lämnat hotellet blev relationen till Emma starkare. Nu berättar Emma att hon känner sig elak mot Erica efter händelsen och att hon svikit deras vänskap.

– Jag har inte ångest, men jag känner mig elak mot Erica. Det får verkligen inte hända igen.

– Jag vill ju att vi bara ska vara vänner för jag tycker att det är bäst så. Att vi hade sex igår var jätteonödigt egentligen för sådana saker kan förstöra en vänskap. Jag tycker vår vänskap är så jävlar fin och jag tycker om honom jätte mycket, säger Emma och brister ut i gråt.

Paradise hotel sänds måndagar, tisdagar och onsdagar 22.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

FOTO: TV3

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…