”Elvis”-skådespelaren Shonka Dukureh död – blev 44 gammal

22 jul, 2022 
SHONKA DUKUREH
Skådespelerskan Shonka Dukureh spelade rollen som Mama Thornton i filmen Elvis.
Nu har hon hittats död i sin lägenhet. Hon blev 44 år gammal.
Annons
Här är Hollywoodstjärnorna som dog i tidig ålder
Här är Hollywoodstjärnorna som dog i tidig ålder

Det var på torsdagsmorgonen som skådespelerskan och sångerskan Shonka Dukureh tog sitt sista andetag. Musikal-filmen om legenden Elvis Presley har precis haft premiär och det skulle vara hennes tid att skina. Men nu är hon död. Shonka Dukureh blev 44 år gammal.

Shonka hade två barn, som nu lämnats i total sorg, efter att deras mamma hittats död i sin lägenhet i Nashville. Hon hittades på torsdagsmorgonen, rapporterar TMZ.

Gjorde skådespelardebut i filmen Elvis

Shonka Dukureh spelade rollen som Big Mama Thornton i både Elvis och i Doja Cats musikvideo Vegas, som även är ett soundtrack till filmen. Det var hennes första skådespelarroll någonsin.

Med andra ord hade karriären precis dragit igång när den fick ett abrupt slut. Enligt Daily Mail var Shonka dessutom mitt i inspelningarna av sitt första album The lady sings the blues när hon dog.

Annons

Barnet hittade sin mamma – då var hon död

Det var ett av Shonkas barn som hittade hennes livlösa kropp i ett av sovrummen. Barnet sprang då in till en granne som sedan larmade SOS.

Lokal polis menar att det inte finns något som tyder på brott och nu inväntar utredarna på obduktionsresultatet. Det är först då kan de fastställa dödsorsaken.

FOTO: TT

Annons