Ellen Bergström misshandlad av exet: ”Aldrig berättat förut”

Ellen Bergström misshandlad av exet: ”Aldrig berättat förut”
Ellen Bergström öppnar upp sig om sina tuffa kärleksrelationer i det senaste avsnittet av podcasten ”Nemo möter en vän”. För första gången berättar hon nu om en pojkvän som misshandlade henne.
Annons

Efter Ellen Bergströms, 27, uppbrott med exet i mars så har vi sett henne vara en känslostorm. Nu öppnar hon upp sig om sina tuffa kärleksår i podcasten ”Nemo möter en vän” men Nemo Hedén. Hon berättar för första gången om att hon blivit skadad fysiskt i en av sina relationer.

Annons

– Det här har jag faktiskt aldrig berättat, men jag blev faktiskt misshandlad, säger Ellen och fortsätter:

– Men det är inget jag gått ut med i respekt till honom och hans familj.

Det är viktigt att nämna att det inte är hennes senaste ex Mike Radoor, 30, som hon pratar om. Utan en gammal ex-pojvän från tidigare år. Men bortsett från att en av hennes tidigare pojkvänner misshandlade henne så har inte de andra heller behandlat henne speciellt bra.

Annons

– I alla relationer som jag haft, förutom den första, så har alla mina killar varit otrogna mot mig.

Nemo frågar henne om varför hon tror att hon bara råkar ut för dåliga killar som beter sig som svin, men hon vet själv inte riktigt varför. Hon vet bara att hon inte ska lägga skulden på sig själv.

– Jag tror att jag behöver ha lite motstånd i en relation. Jag kan inte vara med någon som är för snäll. Jag måste ha ett motstånd, annars tycker jag att det är för tråkigt, säger hon och fortsätter:

– Jag har ju velat ha killar som är energifyllda, galna och roliga. Men jag vet inte om jag bara har träffat fel. Jag försöker att inte skuldbelägga mig själv heller. Jag har aldrig gjort något fel.

Annons

Men trots motgångar i tidigare relationer så finns det en kärlek att hålla tummarna för. Det har spekulerats kring att Ellen och Mike träffas igen, och nu bekräftar hon i podden att det stämmer.

– Vi träffas igen, det gör vi. Men det är väldigt lugnt så. Men det är något som jag insett, att när man verkligen älskar någon. För jag älskar verkligen honom på riktigt, och när jag ser min framtid så ser jag den bara med honom. Jag har aldrig känt så med en en kille förut. Han är så pass vuxen i sitt sätt också, att jag vet att vi kommer kunna få det att funka, och han vill också få det att funka.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…