Ellen Bergström avslöjar sanningen om romansen med TV4-profilen: ”Han gör mig lycklig”

Ellen Bergström avslöjar sanningen om romansen med TV4-profilen:
Ellen Bergström och "Bachelor"-profilen Niclas Lij är ett par. Nu bekräftar skådespelerskan romansen för Hänt. – Niclas har verkligen allt jag söker i en man, säger Ellen.
Annons

På nyårsafton publicerade skådespelerskan  Ellen Bergström, 28, bilder där hon och ”Bachelor”-profilen Niclas Lij, 32, kysste varandra på tolvslaget.

– Vi dejtar och ses, men vi är inte tillsammans. Jag vill inte rusa in i något. Men han är inte alls som man tror från tv. Han är rolig och varm, förklarade Ellen för Hänt på Elle-galan i januari.

Annons

Men uppenbarligen gav alla dejter mersmak, för nu bekräftar hon att de är ett par.

– Vi är tillsammans, säger en påtagligt förälskad Ellen till Hänt och fortsätter:­

– Jag är så glad över att ha träffat Niclas! Han har verkligen allt jag söker i en man. Han får mig att bli lycklig och lugn.

Annons

Men det finns faktiskt ett litet smolk i glädjebägaren…

– Det enda negativa är att vi båda är tidsoptimister, jag har nog till och med mött min överman. Så att komma i tid är ett minne blott! Men hellre sen och lycklig, än i tid och olycklig. Haha, säger hon.

Men några planer på att flytta ihop har de inte i nuläget. Däremot har Niclas fått träffa Ellens föräldrar som bor i Vingåker. I helgen umgicks de alla fyra tillsammans och på schemat stod bland annat längdskidor och grillning.

Innan Ellen träffade Niclas var hon tillsammans med entreprenören Mike Radoor, 30. Hon har också haft en relation med ”Melodifestivalen”-vinnaren Robin Bengtsson, 27.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar