Efter viktraset – så mycket kostade Mama Junes ingrepp

Efter viktraset – så mycket kostade Mama Junes ingrepp
Minus 140 kilo visar vågen för Honey Boo Boos mamma. Men nu avslöjar Mama Junes läkare att det kostat henne mer än svett och tårar – operationsnotan uppgår nämligen till en hisnande summa. Samtidigt vägrar hon erkänna plastikingrepp.
Annons

Världen har häpnat den senaste tiden över tv-mamman June ”Mama June” Shannons, 37, extrema viktnedgång. Honey Boo Boos mamma har gått ned 140 kilo och dokumenterat viktresan i tv-serien ”Mama June: From ot to hot”.

Annons

Nu avslöjas det att viktförlusten kostat tv-mamman mer än svett och tårar – utan även en rejäl summa pengar.

Sajten People har kalkylerat vad de olika ingreppen gått loss på, med hjälp av kirurgen Daniel G Kolders hjälp har de fått fram totalsumman 75 000 dollar. Vilket motsvarar drygt 700 000 svenska kronor.

Då har hon, förutom magsäcksoperation, även tagit bort överflödig hud från nacke, armar och mage. Samt lyft och förstorat brösten, bara det ingreppet gick loss på ungefär 125 000 svenska kronor.

Trots att hon genomgått flera stora operationer som bidragit till ett helt nytt utseende tycker inte Mama June om att kalla ingreppen för ”plastikoperationer”.

Honey Boo Boos mamma har gått ned 140 kilo. Foto: IBL

– Det är inte som att jag är Miss Plastik. Jag ser inte en magoperation eller borttagning av hud som plastikkirurgi. Jag tycker att det är som något du gör för att må bättre än när du har lös hud hängande. Jag kan lova att jag aldrig går tillbaka till min gamla storlek. Jag är glad över hur det är nu, säger hon.

Orsaken till den radikala viktförlusten ska vara att exmaken Sugar Bear, 45, hittat en ny kärlek och friat. När bröllopsinbjudan kom i brevlådan bestämde sig June för att visa honom hur het hon kan bli.

– Det är inte så att jag vill ha tillbaka honom, men jag vill att han ska se hur het jag kan vara. Och även att visa honom att jag inte tänker gräva ned mig på grund av honom, säger hon i tv-showen.

FOTO: Ibl

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…