Efter upptäckten – Lindorff kräver nya regler för TV4-bönderna: ”Kommer spåra ur…”

Efter upptäckten – Lindorff kräver nya regler för TV4-bönderna:
Bara tre av de nya "Bonde söker fru"-deltagarna har presenterats. Men redan nu förutspår programledaren kaos – och kräver tydliga regler för bönderna.
Annons

Linda Lindorff har så smått börjat lansera de nya deltagarna som hoppas finna kärleken i ”Bonde söker fru” 2018. Men redan efter tre bönder har programledaren dragit öronen åt sig och förutspår att det kommer bli både kärlek i kaos i TV4 i höst.

Annons

Bonde nummer två som Lindorff så fint kallar för ”hockeybonden” har redan slagit nya rekord på sociala medier, och utan att programledaren ens visat hans ansikte så har bilden med bonden gillats över 3000 gånger och fått 800 kommentarer. Bland de som gillar bilden återfinns bland andra tidigare tv-bonden Sigrid Bergåkra.

– Detta är unikt. Ett rekord vi aldrig sett i Bonde söker fru förut och det ger verkligen en försmak av hur stort intresset är för våra nya bönder är, skriver Lindorff på sin blogg.

Det enda följarna hittills fått veta om mannen är att han är 33 år, spelar hockey, gillar natur, jakt och friluftsliv – samt att han är duktig i köket och har renoverat hela sitt hus.

– Är det månne det faktum att han spelar hockey som är så attraktivt…? Jag kan i vilket fall säga att han minsann är värd all uppmärksamhet för detta är ett riktigt kap, skriver Lindorff.

Annons

Det höga intresset har dock gjort att programledaren är redo att dra i nödbromsen och klura på att sätta upp nya regler för deltagarna. Ifjol drabbades ”Bonde söker fru” av ett avhopp bara dagar före inspelningarna skulle dra igång – bonden Leonora Wilhelmsson hade då, i smyg, varit i kontakt med en av brevskrivarna och de två hade fallit handlöst för varandra.

– Jag anar trubbel…i år måste vi verkligen sätta tydliga gränser annars kommer detta att helt spåra ur. Våra bönder är så otroligt galet underbara! Så bra, så spännande, roliga, snygga och karismatiska att det riskerar bli fullkomlig huggsexa. Rena rama kärlekskriget. Det är nog många som kanske blir förvånade nu men jag tror på allvar vi måste ha regler för hur man hanterar flörtar på social media och fysiska närmanden för att det inte ska bli kaos, skriver Lindorff.

Om hon får som hon vill återstår att se, här kan du i alla fall kika in bönderna som hittills presenterats:

FOTO: Ibl, TV4, Instagram

Dela på:
Annons
Laddar