Efter uppbrottet – Martin Björk berättar sanningen om relationen med Lena Ph: ”Var jobbigt”

Efter uppbrottet – Martin Björk berättar sanningen om relationen med Lena Ph:
Lena Philipsson och Martin Björk var ett par i fyra år. Nu berättar han om känslorna kring att vara tillsammans med någon som var så pass i ropet som hon var då.
Annons

Martin Björk, 46, har vi sett i flera olika format inom media, som allt emellan skådespelare till programledare. I hela 20 år har han varit i samma bransch och nu leder han den nya dokusåpan ”Are you the one?” på TV3. Något som däremot inte varit lika stabilt är kärlekslivet. Idag lever han ihop med kärleken Sara Arvidsson, 30. Innan henne har han haft flera relationer, men ingen som varat mer än några år.

Annons

– Jag tror att jag inte varit helt redo att sluta tänka att ”gräset är grönare på andra sidan” och hängt upp mig på fel saker, skapat problem som kanske inte är problem. För man tror att man ska hitta någon sorts perfektion som inte finns och existerar, har han berättat för Hänt tidigare.

Något många minns är kärleksrelationen med schlagerdrottningen Lena Philipsson, 52. Lena och Martin var ett par i fyra år. När han gästar det senaste avsnittet av ”Kändispodden” avslöjar han hur han såg på sin relation med henne.

– Jag kände att jag blev någon bredvid Lena, som var Sveriges mest efterfrågade person då eftersom att hon precis hade vunnit i Melodifestivalen, säger han och fortsätter:

Annons

– Jag tyckte nog snarare att det var, bitvis, jobbigt att det kretsade så mycket kring henne och det var ju inte hon som skapade det. Det var ju allt runt omkring. Hon var ju alltid bara den hon var, en jävligt härlig person. Så ingen skugga ska falla på henne så klart, det här var ju bara mina känslor.

Han anser inte att hennes kändisskap var något som gynnade honom under den tiden.

– Jag med min bitvis dåliga självkänsla, den har kommit och gått under åren, den är väl bra nu men den har varit dålig. Jag tänkte snarare att jag drog ner hennes aktie, ”är hon ihop med Fråga Olle-Martin? oj oj oj”. Hur kreddigt är det liksom? Fett o-kreddigt.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar