Efter uppbrottet – Lances avslöjande om relationen till Paow: ”Varje dag”

Efter uppbrottet – Lances avslöjande om relationen till Paow: ”Varje dag”
I början av veckan gick Paulina ”Paow” Danielsson och Lancelot Hedman Graaf ut med att de åter igen valt att gå skilda vägar. Nu pratar Lancelot ut om uppbrottet.
Annons

Bloggaren och tv-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 24, och Lancelot ”Lance” Hedman Graaf, 17, meddelande i dagarna att de valt att gå skilda vägar för tredje gången under en väldigt kort tid. För bara en dryg vecka sedan tatuerade Paow in Lances namn på sin kropp, men trots det tog relationen slut igen.

Annons

– Det är klart att känns tråkigt och är väldigt jobbigt. Vi har ju varit med varandra varje dag i sex månader. Det är ändå länge, säger Lance till Aftonbladet och fortsätter:

–  Vi har haft det jobbigt den senaste månaden, men tiden innan har varit helt underbar! Hon är ju min första kärlek.

Paow har i sin tur berättat att det var Lance som lämnade henne. Trots att deras tidigare uppbrott slutat med återförening så är Paow tydlig med att de inte kommer att bli tillsammans igen, i alla fall inte nu.

Annons

– Den här gången kommer det inte att bli vi igen. Det vet vi båda. Kanske i framtiden. Men inte en på ett jäkla tag iallafall, berättar Paow själv på sin blogg om uppbrottet.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar