Bianca avslöjar: därför visar jag inte upp nya killen

Bianca Ingrosso avslöjar att hon börjat träffa någon igen efter uppbrottet från Phillipe Cohen.
Ett par månader har gått sedan Bianca Ingrosso bekräftade att hon och Phillipe Cohen gått skilda vägar. Nu avslöjar hon att hon återigen börjat träffa någon speciell.
Annons

I slutet av januari gick Bianca Ingrosso, 24, ut med att hon och Phillipe Cohen, 24, valt att gå skilda vägar efter fem år som par. Det var under pressträffen för Wahlgrens världs nya säsong som hon bekräftade att relationen tagit slut.

Annons

– Vi är vänner och vi kommer säkert alltid älska varandra men det fungerade bara inte. Det var för det bästa, sa hon då till Hänt.

Bianca förklarade att det inte var något speciellt som hände, utan att kärleken mellan dem helt enkelt dog ut. Trots omständigheterna sa hon att hon mådde bra och att hon såg ljust på framtiden.

Annons

– Jag mår bra. Det är klart att det är upp och nedgångar, vi har varit tillsammans i fem år, men jag kommer att må bra, sa Bianca till Hänt.

Uppbrottet var inte parets första. 2017 levde Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen som singlar i några månader innan de hittade tillbaka till varandra. Men när Hänt träffade Bianca var hon osäker på om det blir ännu en återförening.

– Man kan inte göra slut hur många gånger som helst, sa hon då.

Biancas kryptiska ord om nya killen

Ett par månader har nu gått sedan beskedet om uppbrottet kom ut och Bianca har berättat att hon återigen känner sig redo att börja dejta. Bland annat har hon pratat om det Kanal 5-programmet Breaking news med Jessica Almenäs. Nyligen gästade hon programmet och gav då klara besked till programledaren Jessica Almenäs, 43.

Annons

– Är du redo att börja dejta nu igen? frågade Jessica Almenäs i programmet.

Svaret från Biancas håll blev ett ja. Och nu tycks hon återigen hittat kärleken. I en vlogg på sin Youtube-kanal förklarar Bianca att hon börjat träffa någon speciell.

– Jag träffar en människa nu som inte jag är redo att ha på kamera, avslöjar Bianca Ingrosso i vloggen.

Bianca fortsätter berätta att den nya killen redan blivit introducerad i familjen.

– Ikväll ska vi hem till mamma på middag och den här killen ska ju med då. Men jag får verkligen se till att han inte syns. I’m not really ready for it, säger hon.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Eero Hannukainen

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…