Efter uppbrottet – Carolina Gynnings första ord: ”Helt omöjligt”

Efter uppbrottet – Carolina Gynnings första ord: ”Helt omöjligt”
I början av månaden berättade Carolina Gynning att hon och sambon Alexander Lydecker valt att gå skilda vägar. Nu berättar hon för första gången om det tunga beslutet på sin blogg.
Annons

I början av mars i år gick Carolina Gynning, 39, ut med att hon och sambon Alexander Lydecker, 35, valt att gå skilda vägar efter åtta år tillsammans. Hon bad då om att hennes följare skulle respektera att hon inte vill uttala sig med om uppbrottet.

Annons

Men nu kommer hennes första ord om uppbrottet och det gemensamma, men tunga, beslutet i ett inlägg på hennes blogg.

Jag visste inte vad som väntade känslomässigt efter ett sånt här tungt och svårt beslut. Jag måste säga att det är värre än vad jag trodde och mycket mer upp och ner gångar! Det brinner i bröstet har verkligen fått sin mening”, skriver Carolina på sin blogg, och fortsätter:

Ibland är varje andetag svårt, sedan finns det stunder av lycka och sen svänger det igen. Därför har det varit helt omöjligt för mig att sätta mig ner och försöka skriva ner några väl valda ord.

Annons

Efter uppbrottet jobbar hon på som vanligt, trots att det tar emot. Men hon förklarar att det är ett sätt för henne att få bort alla jobbiga tankar.

Jag har i respekt för A inte heller någon lust eller vilja att skriva om varför det tog slut. Det är färskt och det får stanna mellan oss. Jag lovar att komma tillbaka till er med ny kraft men just nu behöver jag tid för att sörja och ta hand om mig själv”.

Carolina och Alexander har tillsammans döttrarna Alicia, 5, och Adele, 3.

Foto: 

Dela på:
Annons
Laddar