Carolina Gynnings nya kärleken efter uppbrottet

Carolina Gynning bekräftar dejtandet med supermodellen
Efter en tuff separation som tog hårt på Carolina Gynning har vindarna vänt. Nu har hon gått vidare – och dejtar den 32-årige supermodellen Mathias Bergh.
Annons

Det var i början av året som konstnären och tv-profilen Carolina Gynning, 40, gick ut med att hon och sambon Alexander Lydecker valt att separera efter en åtta år lång relation. Tillsammans har de döttrarna Alicia, 6, och Adele, 4, och efter uppbrottet har de delad vårdnad om barnen.

Livet efter uppbrottet var inte en dans på rosor för Carolina Gynning. Flera gånger berättade hon öppet om hur tungt det var att skiljas från sin kärlek och att saknaden är stor och påtaglig. Framför allt har det varit tufft att tvingas vara ifrån döttrarna varannan vecka. Så sent som för några veckor sedan skrev hon på Instagram om att separationen gjorde sin påmind igen.

Annons

Annons

Det sista kortet jag drog på min förra Reading på Ibiza var TSUNAMI jag visste att vågen redan var igång. När jag lämnade mitt långa förhållande bakom mig i mars tog den fart. Sköljde fram som bara den, just nu verkar den peaka. Det är bara att försöka sitta lugnt i båten även fast mina känslor just nu är all over the place!”, skrev hon då.

Nu verkar dock Carolina vara på en bättre plats i livet och sedan en tid tillbaka dejtar hon supermodellen och entreprenören Mathias Bergh, 32, vilket hon bekräftar för Expressen.

– Ja, det kan jag bekräfta. Vi dejtar. Jag är väldigt glad, säger Carolina Gynning med ett skratt till Expressen.

Annons

Mathias Bergh upptäcktes av en modellscout som 17-åring och har sedan dess rest jorden runt och arbetat med några av världens största modemärken. Bland annat i kampanjer och visningar för Gucci, Gant, Prada och Burberry.

För ett par år sedan tog han steget in i en annan del av modevärlden i och med egna klädmärket YPITS, och nyligen uppmärksammades han för sin nygrundade modetjänst Ksting. En satsning som även stilexperten Emilie de Poret, 42,  är involverad i, skriver Expressen. Mathias Bergh är vd i företaget – och nyligen välkomnades de nya delägarna Camilla Läckberg, 44, och Christina Saliba, 43, in i företaget.

Romantiskt förra helgen

I måndags publicerade Carolina Gynning en bild på Instagram, där en mörkhårig man skymtas på en brygga vid en solnedgång.

”Bästa helgen någonsin, 10/10”, skrev Carolina till bilden följt av ett hjärta.

Då var det många av hennes följare som blev glada över Carolina Gynnings romantiska kväll med sällskapet.

”Love is in the air”, konstaterade en.

”Så romantisk bild på er”, skrev en annan.

FOTO: IBL, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…