Bianca Ingrosso och Samir Badrans kyss i TV4:s direktsändning

Kyssen mellan Bianca ingrosso och samir badran i tv4s talang
I den direktsända semifinalen av Talang gjorde Samir Badran och Bianca Ingrosso det oväntade efter TV4:s kupp. ”Det blev ju en kyss”, säger Bianca i sändningen.
Annons

I slutet av januari gick Bianca Ingrosso ut med att hon och före detta pojkvännen Phillipe Cohen valt att gå skilda vägar efter fem år ihop. Det var under pressträffen för den kommande säsongen av Wahlgrens värld som hon bekräftade att relationen tagit slut.

Annons

– Vi är vänner och vi kommer säkert alltid älska varandra men det fungerade bara inte. Det var för det bästa, sa hon till Hänt då.

Under kvällens direktsändning av Talang på TV4 sitter Bianca Ingrosso som jurymedlem, och mitt i programmet drog programledaren Pär Lernström ihop en spontan dejt mellan Bianca och hans sidekick Samir Badran – som även han är en nybliven singel.

Annons

– Nu råkar vi ha två av Sveriges hetaste singlar här, så vi tänkte vad händer om vi sätter dem på dejt, säger Pär Lernström i direktsändning.

Och nog blev det en lyckad ”dejt” som slutade i en kyss.

– Det blev ju en kyss, säger Bianca Ingrosso i direktsändningen.

För Expressen förklarar Talangs pressansvariga Tanja Tabrizian att varken Bianca Ingrosso eller Samir Badran visste om dejten som TV4 planerat i sändningen.

– Det var en överraskning, säger hon till tidningen.

Uppbrottet mellan Samir och Sigrid

Samir Badran och den före detta flickvännen Sigrid Bernson gick även de ut med att de valt att gå skilda vägar efter två år ihop i slutet av januari.

Annons

”Jag skriver detta med gråten i halsen, sorgligt men sant”, skrev Samir Badran i ett långt inlägg på Instagram.

Han fortsatte:

”De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv. Det är feeett jävla sorgligt och de kommer bli en jobbig tid ett tag framöver som man måste ta sig igenom men jag vet att detta var det bästa för oss båda även att det gör ont”.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…