TV4:s besked om Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon

Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon
Artiklar om att Jesper Börjesson och Jenny Strömstedt ska sluta på Nyhetsmorgon har cirkulerat på nätet. Nu väljer TV4-profilerna att dementera informationen.
Annons

Jesper Börjesson, 48, och Jenny Strömstedt, 46, är två av programledarna för TV4:s Nyhetsmorgon. De har båda varit på kanalen i många år och är uppskattade av tittarna.

Nu sätter de båda ner foten efter att felaktig information spridits om att de ska sluta på sina jobb.

Jenny Strömstedts ilska mot fejkade nyheten

På sina respektive Instagramkonton dementerar TV4-profilerna de falska artiklarna. Jenny skriver bland annat att kanalen gör sitt bästa för att sätta dit de som missbrukar hennes namn, men att liknande ”fake-news” ändå sprids.

Annons

Annons

”Så här unga och oskyldiga var jag och Steffo när vi gjorde vår första sändning tillsammans i Nyhetsmorgon för hundra år sen. Just nu cirkulerar en fejkartikel på nätet som påstår att att slutar på Tv4 för att börja sälja nån tramsig kräm.”, skriver hon och fortsätter:

”Folks! Jag meddelar härmed att jag icke tänker lämna mitt jobb inom den närmsta framtiden med mindre än att jag släpas ut ur studion”.

Även Jesper är märkbart irriterad på den felaktiga informationen.

”Nej jag inte fått sparken från TV4 och nej jag gör inte reklam för konstiga piller som har med sexdriften att göra. Jag älskar mitt jobb! Det är förnedrande och kränkande att vara föremål för detta. De där artiklarna, som även drabbat andra kollegor, sprider sig trots att TV4 undersöker. Nu får det var nog!!”, skriver han i ett inlägg på sitt Instagramkonto.

Nyhetsmorgon har postat programledarnas inlägg på sitt eget Instagramkonto där de bekräftar att Jenny och Jesper inte har några planer på att lämna programmet. I kommentarfälten är det tydligt att de flesta tittare är glada över beskeden:

”Tackar för det, ni är veckans höjdpunkt”, skriver en person.

”Har dom som sprider detta skitsnack inget liv? Vad är syftet?”, undrar en annan.

FOTO: Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…