Efter sveket – Honey Boo Boo hjärtekrossad över pappan

Efter sveket – Honey Boo Boo hjärtekrossad över pappan
Alana "Honey Boo Boo" Thompsons föräldrar skilde sig för snart fyra år sedan. Nu berättar hon om sorgen över att ha tappat kontakten med sin pappa, Sugar Bear. "Han borde ringa mig oftare", säger hon.
Annons

Alana ”Honey Boo Boo” Thompson, 12, blev känd som den rappkäftade skönhetsdrottningen i ”Toddlers and tiaras”. Hon fick sedermera sin egen dokusåpa, ”Here comes Honey Boo Boo”.

Nu berättar Alana att hon saknar sin pappa, Sugar Bear, och är ledsen över att han knappt hör av sig till henne.

Annons

– Han ringer mig då och då. Han ringer inte så ofta och det är sorgligt för att han ska vara min pappa och jag tycker att om han är min pappa så borde han ringa mig oftare, säger Alana till People.

Alanas mamma, June, ”Mama June”, Shannon, 38, beskriver deras relation som ”icke-existerande” och att Sugar Bear ringer max en gång i månaden.

Annons

– Det är så mycket smärta från tidigare som har fört oss till där vi är idag, så ärligt talat, han måste visa henne, inte mig, att han vill ställa upp och vara en pappa och att han är villig att göra det som behövs, säger Mama June.

Mama June, 38, och Sugar Bear, skilde sig 2014 efter en otrohetsskandal under dokusåpan ”Marriage Boot Camp”. Då anklagade också Mama June Sugar Bear för att ha misshandlat henne, något som han förnekar.

Mama June har nu en ny man i sitt liv.

– Det är faktiskt så att den här personen kom in i mitt liv när vi faktiskt behövde det, när flickorna och jag gett upp hoppet om män, punkt slut, säger Mama June.

Mama June har också sin egen dokusåpa, ”Mama June: From not to hot”, där hon har gått ner över 130 kilo.

Se bilderna från viktraset här:

FOTO: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…