Efter succén Parneviks – Pennys nya avslöjande: ”En spin-off”

Penny parnevik avslöjar: kanske blir en spin off av parneviks
Alla tittare som hängt läpp över att familjen Parneviks realityserie i samma namn lagt ner behöver kanske inte göra det länge till. I podcasten Influencerpodden avslöjar Penny Parnevik vad familjen har för plan i tv-väg.
Annons

Familjen Parnevik med mamma Mia, 51, pappa Jesper, 54, och barnen Peg, 23, Penny, 21, Philippa, 18, och Phoenix, 17, slog igenom med realityserien Parneviks på TV3 2015 – ja, bortsett från att Jesper sedan tidigare är en känd golfspelare.

Serien blev en succé och tittarna fick följa familjen i hela fyra säsonger innan de gick ut med att det inte blir något mer av serien.

Annons

– Jag tycker att det känns skönt, berättade Peg Parnevik om beslutet för Hänt tidigare, hon fortsatte:

– Det känns som att vi har gjort vårt liksom. Vi har gjort gäster, vi har gjort själva. Det känns som att det är ett ”closing of a chapter”, det känns bra.

Annons

Men när systern Penny Parnevik under veckan gästade Influencerpodden fick hon frågan om det blir en till säsong av Parneviks, trots att familjen tidigare gått ut med att det inte blir någon.

– Aldrig i livet. De frågar fortfarande, vi säger nej fortfarande, svarade Penny då.

Hinten till tv-tittarna

Däremot hintar hon om att tittarna kanske kommer att få se något annat.

– Jag vet inte om jag får erkänna det här, men whatever, jag säger det. Vi funderar på att göra en spin-off. Antingen bara jag och Peg, eller jag, Peg och mamma, säger Penny och fortsätter:

– Vi funderar på det för jag tycker att det är kul att göra tv. Jag älskar det, jag tycker att det är skitroligt.

Annons

Men hon är inte alls sugen på att göra Parneviks igen, där av det tydliga svaret ”aldrig i livet” på om det bli ännu en säsong av familjeserien. Det främst för att hon inte har någon lust att flytta in till, och tvingas bo med, familjen igen efter att hon flyttat ut.

– Det är klart att om man måste umgås  24/7 med sin familj blir man helt galen. Då bråkar vi mer än vi gör utan kameror. Vi bråkar inte så mycket utan kameror faktiskt. Det är inte hälsosamt, jag vill gå tillbaka till att va normal med min familj igen.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…