Efter succén – Laila Bagges besked om egna tv-serien Lailaland

Laila Bagges osäkra besked om ny säsong av Lailaland.
Realityserien Lailaland har betytt mycket för Laila Bagge. Men efter två lyckade säsonger kommer hon nu med ett besked som kan komma att oroa tv-tittarna...
Annons

I februari i år avslöjade Laila Bagge, 46, att hon och sonen Liam Pitts, 15, skulle få en egen realityserie, Lailaland. Sedan dess har vi fått följa deras liv i två hela säsonger, där även Lailas sambo Korosh Kananian haft en betydande roll.

I programmet har Laila Bagge delat med sig av mycket personliga saker, som hon från början inte trodde att hon skulle vilja prata om. I säsong två har tittarna bland annat fått följa med Laila Bagge och Korosh Kananian i deras försök att bli med barn. Något som inte varit helt lätt. Nu berättar Laila Bagge för Hänt vad realityserien har betytt för henne.

Annons

Annons

– Det har känts jättebra och helt sjukt. Första säsongen kändes det som att det var en personlig resa. Att man inte gör ett program egentligen, utan att man faktiskt för en personlig resa. Att man utvecklas som människa, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Både att man vågar prata om saker man inte trodde man skulle våga prata om, som graviditet, åldersskillnad och så vidare. Sedan också att jag försonades med min pappa, det var en stor milstolpe. Den här säsongen känns precis likadan.

Förutom gravidkampen har säsong två av Lailaland handlat mycket om Lailas önskan att hitta sin okända syster Diana. Efter en lång tids letande återförenades de till sist i ett känslosamt och tårfyllt möte.

Annons

– Det visste jag inte när säsongen började, att jag skulle lyckas med det. Vi hoppades ju på det, men man kan ju aldrig garantera att det skulle ske. Och det var ju så himla kul att vi lyckades hitta henne, säger Laila Bagge till Hänt.

Lailaland säsong 3 – blir det av?

Om det blir ännu en säsong av Lailaland är ännu inte säkert. Enligt Laila Bagge har tittarsiffrorna varit bra, men för att få till en säsong 3 krävs det att en del andra saker ska falla på plats.

– Dels ska jag ha med mig hela familjen, att de vill göra det. Och Liam blir ju bara äldre och äldre. Sedan ska jag ha med mig Korosh också. Att göra det själv känns ju uteslutet, skrattar Laila.

Annons

Hon fortsätter:

– Vill inte de så är det ju svårt att ta in en kamera och bara filma mig.

Än har Laila inte hunnit prata ordentligt om saken med varken Liam eller Korosh. Men ett beslut inom familjen bör vara taget inom de närmaste veckorna, säger hon. Själv är hon positivt inställd till en säsong 3 av Lailaland.

– Om jag får familjen med mig skulle jag kunna tänka mig att fortsätta. Men det är inte säkert jag får det, jag får se, säger Laila Bagge till Hänt.

FOTO: IBL/Helen Naina W. Jåma, IBL/Karin Törnblom 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…