Efter stölden i Farmen – deltagarna nära att straffas

Efter stölden i Farmen – deltagarna nära att straffas
Veckans äppelstöld har påverkat deltagarnas köksuppdrag och därför riskerar gruppen att inte få någon belöning i kvällens avsnitt av Farmen.
Annons

I vanlig ordning har det varit en hård stämning mellan deltagarna i ”Farmen” under veckan som gått. Inte minst gällande en stöld av en drös med äpplen som skulle användas till veckans alla uppdrag i köket. Bland annat till att laga äppelchips och äppelmos. Dee Omar, 28, som varit veckans storbonde har varit frustrerad över att äpplen saknas, och också över att deltagarna vägrar erkänna sig skyldiga till stölden.

Annons

När Wincent, som tittar till och bedömer alla uppdrag som genomförts under veckan, kommer till gården är han mycket tveksam till just äppeluppdragen.

– När vi börjar gå igenom äppeluppdragen så förstår jag ju vad det är som har tyngt Dee. Tydligen så har de stulit äpplen för sig själva och jag lägger mig egentligen inte i vad de håller på med. De har ju fått fram grejer, men alldeles för lite om man tänker på hur mycket äpplen de fick…, säger Wincent i programmet.

Annons

Men trots att han är osäker på om han ska godkänna gruppen så finns det annat som slutligen väger över deltagarnas halvdana genomförande i köket.

– En stor och fin säck med äpplen fick ni, och det här är vad ni får fram. Så jag vet inte riktigt… Men tack vare att grillen och bordet är det snyggaste som gjorts den här säsongen, så får ni godkänt, fortsätter han.

Här är alla deltagare i Farmen 2018:

Foto: TV4

Dela på:
Annons
Laddar