Annons
Annons

Efter skräckupptäckten – Gravida Jonna Lundells nya erkännande: ”Väldigt pinsamt”


Gravida Jonna Lundells nya avslöjande

Jonna Lundell och Joakim Lundell är i full gång med att renovera sitt hus. Mitt i graviditeten berättar nu Jonna om hennes egna planer och tankar inför det.

Förra året köpte makarna Joakim Lundell, 32, och Jonna Lundell, 24, en stor villa utanför Norrköping som de beskrivit som ”sitt drömhus”. För bara månader sedan flyttade paret in i huset och just nu pågår renovering och fix för fullt. På Instagram kan deras följare följa husbygget på ett separat konto som heter ”Lundellhuset”.

Annons

Men renoveringen har inte varit felfri och paret har tidigare berättat om en rad komplikationer som uppenbarat sig under renoveringen. Bland annat upptäckte de att det finns svartmögel i huset och för några veckor senare insåg de att poolen är felbyggd. Bortsett från det går renoveringen framåt.

Hittills är det bara övervåningen som fått tid till renovering. Jonna förklarar på sin blogg att tanken är att undervåningen kommer näst på tur, och sedan trädgården.

Det har gjort att vi inte fixat någonting på undervåningen mer än lite där vi sover just nu. Annars står det kartonger och skit precis överallt och det är något man automatiskt mår väldigt dåligt över trots att man kanske inte tänker på det”, skriver Jonna Lundell på bloggen och fortsätter:

Det känns inte ett dugg hemtrevligt och det är omöjligt att städa.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband

När makarna får besök tycker Jonna att det är extra jobbigt att huset inte är i ordning.

VÄLDIGT pinsamt när det kommer folk, även om alla vet att vi renoverar och att det är därför det ser ut som det gör så är det ändå jobbigt att behöva visa det och att behöva se det själv. Dessutom tror jag att man blir lugnare i själen om man får lite ordning på bottenvåningen så länge. I alla fall tillfälligt.

Därför har Jonna börjat tagit tag i undervåningen på egen hand.

Så därför har jag bestämt mig för att börja ta tag i  rum för rum här hemma och försöka få det snyggt så att man sedan kan hålla efter med städningen och så på ett bättre sätt. Och dessutom så finns det väl inget bättre än att se ett as stökigt rum bli superfräscht?

LÄS OCKSÅ: Skrällen – Joakim och Jonna Lundells stora namnkrock med Elena Belle

LÄS OCKSÅ: Joakim och Jonna Lundells nya avslöjande – då föds bebisen

FOTO: Ibl, Instagram

DELA
TWEETA
MAILA
Annons

Annons
Annons


Annons


Laddar