Efter skönhetsbehandlingen – Kim och Kourtneys bild chockar fansen

Efter skönhetsbehandlingen – Kim och Kourtneys nya bild chockar fansen
Kim och Kourtney Kardashians skönhetsbehandling får följarna att reagera starkt. ”Vad fan är det där?” skriver en av dem under Instagrambilden på de två systrarna.
Annons

Realitystjärnan Kim Kardashian, 38, är känd för att använda sig av minst sagt speciella skönhetsknep. För några år sedan uppmärksammades hennes så kallade ”Vampyrbehandling”. Man tar då blod från sin egen kropp, plockar ut blodplättarna för att sedan spruta in dem igen i ansiktet.

Detta ska göra huden slätare och mer elastisk. Kim Kardashian postade en bild på sig själv efter en sådan behandling och hade då ansiktet fyllt av blod. Följarna reagerade starkt och menade att metoden var alldeles för drastisk. 

Annons

Annons

Nu chockar ännu en skönhetsbehandling följarna. Kourtney Kardashian, 39, har lagt upp en bild på Instagram där de två systrarna sitter bredvid varandra. Deras ansikten är helt oigenkännliga. 

Kim övertalade mig att använda den här ansiktsmasken och jag känner mig slående vacker”, skriver hon under bilden.

Kim och Kourtney kan inte röra ansiktet efter skönhetsbehandlingen

Ansiktsmasken har dragit ihop huden på de två stjärnorna så att de knappt kan röra en min. Följarna reagerar nu och undrar vad systrarna håller på.

”Vad fan är det där?”

”Det går inte att känna igen Kim ens.”

”Jag är i chock.” skriver de under bilden.

Annons

Även deras lillasyster Kendall Jenner, 23, har kommenterat bilden, men hon är lite mer positivt inställd och tar det hela med ro.

”Jag kan inte andas”, skriven hon med en skrattande smiley efteråt. 

Therese Lindgren rekommenderar inte ansiktsmasken

Ansiktsmasken har blivit omskriven tidigare. Förra året testade skådespelerskan Drew Barrymore, 44, samma mask och la även hon upp en bild på sitt ihopdragna ansikte. Enligt henne såg man tio år yngre ut efter att använt den.

Någon som däremot inte rekommenderar ansiktsmasken är den svenska Influencern Therese Lindgren. När hon testade samma produkt som systrarna Kardashian reagerade hennes hud med att bli irriterad och röd istället.

FOTO: Instagram, TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…