Efter skilsmässan från norska prinsessan – nu berättar Ari Behn sanningen om sin nya kärlek: ”Det var brutalt”

Efter skilsmässan från norska prinsessan – nu berättar Ari Behn sanningen om sin nya kärlek: ”Det var brutalt”
I kvällens avsnitt av Skavlan är författaren Ari Behn en av gästerna. Ari som tidigare var gift med prinsessan Märtha Louise av Norge, öppnar nu för första gången upp om den uppmärksammade skilsmässan under 2016 och berättar också om sin nya kärlek.
Annons

Under 2016 gick Ari Behn, 45, och prinsessan Märtha Louise, 46, skilda vägar efter fjorton år som gifta, något som fick stor uppmärksamhet världen över. Den norska familjen var därmed också tvungna att fly undan all mediahets och tog sig därför till England, något Ari nu berättar om i kvällens avsnitt av ”Skavlan” på SVT.

Annons

– Då var vi i England, jag Märtha och barnen – bara vi fem. Vi ville bort från Norge och hela världen. Det var väldigt bra att göra så, säger han i programmet och går in desto mer på själva skilsmässan:

– Det var ju en speciell situation att befinna sig i för vi kunde inte säga något till någon samtidigt som vi egentligen dessvärre regisserade vår egen skilsmässa, på ett brutalt vis.

Ari Behn fortsätter:

– Vi gjorde det på två månader. Det är ju brutalt när hela världen får veta om det, men vi var väldigt noga med att vi skulle göra det på det mest bäst tänkbara sättet, säger han med en allvarsam ton.

När programledaren Fredrik Skavlans, 51, kommer in på hans nya kärlek är Ari desto mer tillbakadragen och vill inte avslöja alltför mycket för tittarna. Han erkänner att hon heter Ebba Rysst Heilmann och är jurist.

– Vi har fått ett speciellt band i en tid som också varit väldigt speciell. Hon har varit enormt stöttande, säger han innan Fredrik avbryter för att fråga om de känt varandra länge:

– Jag känner hennes familj väldigt väl och jag kände hennes pappa innan henne. Vi möttes i fjor och det var väldigt fint, avslutar han.

Ari Ben och Märtha Louise var gifta mellan 2002 och 2016. De har tre barn tillsammans – Maud Angelica Behn, 14, Leah Isadora Behn, 12, och Emma Tallulah Ben, 9.

”Skavlan” sänds på SVT1 kl 21.00.

Foto: Ibl, SVT, Instagram

Dela på:
Annons
Laddar