Khloé Kardashians mystiska ord förvirrar fansen

Fansen undrar vem Khloé Kardashian skriver om i sina gåtfulla meddelanden på Instagram.
Det är flera veckor sedan Khloé Kardashian och pojkvännen Tristan sågs ihop. Nu förvirras fansen av Khloés kryptiska meddelanden på Instagram.
Annons

Själsfrände verkar vara ordet som Familjen Kardashian-stjärnan Khloé Kardashian, 34, snöat in på den senaste tiden. Flera gånger har hon skrivit ordet i sina sociala medier, vilket gör fansen undrande då Khloé och pojkvännen Tristan inte setts ihop på flera veckor.

I slutet av förra året spekulerade fansen om paret var på väg att gå skilda vägar. Men genom att fira in det nya året tillsammans slog Khloé och Tristan hål på alla rykten om uppbrott. På sistone har dock fansen haft anledning att återigen spekulera kring parets relation, skriver den amerikanska nöjessajten Hollywood life.

Annons

Flera veckor har nu gått sedan Khloé och Tristan sågs ihop. Enligt Hollywood life har Khloé tillägnat mycket tid i Los Angeles – trots att Tristan måste vara i Cleveland under basketsäsongen. Att vara i Los Angeles är ett bekvämt val för Khloé när hon på egen hand tar hand om dottern True Thompson. I Los Angeles är hon närmare sin familj som kan hjälpa henne. Men trots det har valet att vara ifrån Tristan gjort fansen oroliga över relationen.

Därför har Khloés ord om själsfränder byggt upp en stor undran hos fansen, skriver In touch weekly. Vad menar hon med det egentligen?

Vem skriver Khloé om?

”En själsfrände är inte någon som fulländar dig. Nej, en själsfrände är någon som inspirerar dig att fullända dig själv. En själsfrände är någon som älskar dig med så mycket övertygelse och så mycket hjärta att det nästan är omöjligt att tveka på hur kapabel du är att bli exakt det du alltid velat bli”, skrev Khloé på sin Instagram story den 3 februari.

När hon sedan la ut en bild på Instagram med texten ”själsfränder dör aldrig” började fansen undra vad hennes mystiska meddelanden om självfränder betyder. Vem syftar hon på när hon skriver själsfrände? Fansen har delade meningar kring detta.

En del menar att hennes själsfrände måste vara Tristan, trots ryktena om problem i relationen. Andra tror att det kan handla om Khloés exmake Lamar Odom, 39. Än har Khloé själv inte avslöjar någonting om vem hon syftar på när hon skriver sina gåtfulla texter.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…