Sanningen om Angelina Jolies relation med miljardären

Brad Pitt och Angelina Jolie poserar
2016 skilde sig Angelina Jolie från Brad Pitt. Rykten har florerat att Angelina dejtar en miljardär från Storbritannien. Nu berättar en nära källa sanningen.
Annons

Angelina Jolie, 42, och Brad Pitt, 55, skilde sig 2016 och det har varit allt annat än frid och fröjd mellan ex-paret sedan dess. Tillsammans har de barnen Maddox, 18, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 12, och tvillingarna Vivienne och Knox, 10.

Annons

Skilsmässan har tagit hårt både på ex-paret och barnen, men numera tyder mycket på att både Angelina och Brad har gått vidare på varsitt håll.

På sistone har rykten florerat om att Angelina dejtat en brittisk miljardär. Men nu har en källa, som står nära Angelina, berättat för amerikanska nöjessajten Hollywood life att ryktet inte stämmer.

”Angelina dejtar ingen seriöst just nu och hon är helt lugn och nöjd med det”, säger källan till sajten och fortsätter:

”Hon var väldigt ensam efter uppbrottet från Brad, men tack vare kärleken och uppmärksamheten hon fått från sina barn har hon kommit över det nu. Hon är inte redo för att dejta eller bli seriös med någon innan hennes skilsmässa från Brad är helt klar. Fram till dess kommer hon fortsätta lägga allt fokus på barnen och jobbet”.

Inte redo för att dejta

Källan berättar också att Angelina inte dejtar någon skådespelare, ingen miljardär från Europa, och kommer absolut inte gå tillbaka till Brad igen.

”Det är bara hon och barnen just nu”, berättar källan för Hollywood life.

Angelina Jolie har umgåtts mycket med barnen och har synts ute på shoppingturer med barnen nästan varje helg. Senast sågs hon ute med dottern Vivienne och sonen Pax på ett shoppingcenter i Melrose Ave. Brad är inte lika förtjust i deras shoppingturer, då han tycker att Angelina skämmer bort barnen för mycket och köper för mycket saker som de inte behöver, skriver sajten Hollywood life.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…