Annons
Annons

Efter pinsamma Photoshopmissen – här är fotot Tori Spelling raderade


Tori Spelling har anklagats av fansen för att ha redigerat en bild på sin Instagram föreställande henne i baddräkt.

I ett försök att sprida kroppspositivism möttes Tori Spelling istället av hatiska kommentarer där följarna anklagade henne för att ha redigerat sin baddräktsbild. Nu har tv-profilen raderat inlägget.

I söndags lade Beverly Hills-stjärnan och reality-profilen Tori Spelling, 45, upp en bild på sig själv i baddräkt med en delvis kroppspositiv text. Bilden är numera raderad, men Hänt har snappat upp vad tv-profilen skrev:

Annons

”Efter att ha fått mitt femte barn måste jag erkänna att jag inte gick ner i vikt på samma sätt som efter de första fyra! Men jag har jobbat på det och ätit och levt mitt bästa och det känns som att det syns”, skrev Tori Spelling till bilden och fortsatte:

”Tillbaka i en baddräkt minus shorts äntligen! En del av den här förändringen har jag att tacka min man Dean McDermott för eftersom han får mig att känna mig vacker oavsett vad jag väger. Och jag älskar äntligen att se att mitt hårda arbete gett resultat! Tack kroppen! Vi kan det här”, skrev hon hashtaggade bilden med ”Grattis på fars dag” och ”kärlek till kroppen”.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband

Men det är inte Tori Spllings kärlek till kroppen som följarna uppmärksammat, utan hennes kraftigt redigerade bild.

”Vad är det för linjer under dina armar? Ser inte ut som din kropp eller ditt ansikte”

”Var det ett av dina barn som photoshopade bilden????”

”Hm… att photoshopa sönder sig själv för att söka bekräftelse hos andra. Varför inte visa din riktiga kropp?” är några av kommentarerna Tori Spelling fått.

Först gick tv-stjärnan ut och bad hennes fans att lugna sig lite.

”Var mer snälla” vädjade hon, men sedan raderade hon fotot helt.

Det har tidigare spekulerats i om Tori Spelling lidit av ätstörningar då hon under många år var väldigt smal. Som minst vägde hon 42 kilon till sina 167 centimeter. Tori själv tillbakavisade ryktena och sade att viktnedgången berodde på sjukdom.

– Jag var sjuk i flera månader och hade svårt att äta, så jag gick ner i vikt. Jag var för smal, har hon sagt i  tidningen People.

De senaste åren har hon däremot haft motsatt problem och istället gått upp i vikt, men så har hon också fött fem barn, Liam, 11, Stella, 10, Hattie, 6, Finn, 5, och Beau, 1.

Se bilden Tori Spelling raderade här:

5
Visa bildspel

/
Tori Spelling och maken Dean McDermott.
Tori och Dean med barnen Stella, Hattie, Beau, Finn och Liam på premiären av filmen The LEGO Ninjago.
Tori Spelling iförd baddräkt i en bild där hon aanklagas av fansen för att ha använt redigeringsverktyget Photoshop.
Tori Spelling i bikini 2008.
Tori Spelling i mars 2018.
...
Visa mer

HETAST PÅ HÄNT TV: Nellie Berntsson: ”Killar har utnyttjat min fame”

LÄS OCKSÅ: Efter förra veckans psykiska sammanbrott: Tori Spellings äktenskap i kris

LÄS OCKSÅ: Så matchar du midsommarklädseln – 5 skor till alla firanden

FOTO: Stella, Instagram

DELA
TWEETA
MAILA
Annons

Annons
Annons


Annons


Laddar