Efter Pennys förlovning – Peg Parneviks kärleksbesked med Filip

Peg Parnevik berättar när hon vill bli friad till
I podcasten Pillowtalk pratar systrarna Penny och Peg Parnevik ofta öppet om sina känslor inför sina respektive kärlekar. I ett nytt avsnitt avslöjar Peg när hon vill bli friad till.
Annons

Systrarna Peg Parnevik, 23, och Penny Parnevik, 21, driver tillsammans podcasten Pillowtalk. Kring årskiftet la de dock podcasten på is ett tag, men kom nyligen tillbaka med ett nytt avsnitt. Då avslöjade Penny den stora nyheten om att hon och fästmannen Douglas Murray, 38, väntar sitt första barn.

Kärleken mellan Penny och Douglas blev officiell under hösten 2017 och idag bor de tillsammans i Kalifornien. Det var den första februari som paret förlovade sig, vilket blev offentligt när Penny delade den glada nyheten på sin Instagram. På bilden står en synbart glad och chockad Penny framför Douglas som gått ner på knä framför henne.

Annons

Annons

Senaste avsnittet av Pillowtalk heter Vem betalar för bröllopet?! och där pratar systrarna om frieriet mer ingående och Penny menar att känslan av att bli friad till är obeskrivlig.

– Det är som att en ny känsla blev introducerad för mig. Uppenbarligen kommer Filip att fria till dig en dag, men du kommer aldrig veta den här känslan förrän den händer, säger Penny till Peg i podcasten.

Peg har varit tillsammans med sin pojkvän Filip Kaspersen Lamprecht, 21, i ungefär två år. De syns ofta till på varandras Instagram och de som har tittat på tv-serien Parneviks eller lyssnar på Peg och Pennys podcast, har kunnat följa parets kärlekshistoria på nära håll.

Annons

”Sorgligt, men okej”

I ett poddavsnitt från i december berättar Peg att hon är redo för att förlova sig, men att det är Filip som inte är där än. Hon säger att det ändå känns självklart att de kommer att gifta sig en dag, men att hon ibland kan känna tvivel.

– Det är självklart att vi kommer gifta oss, det vet jag. Fast på något sätt så får jag tanken att ”jag är bara 23, tänk om det här inte är för alltid?” Tänk om jag egentligen ska vara med Filip för att vi ska göra slut och så träffar jag den här personen så gifter vi oss, sa Peg i december.

Men i senaste avsnittet av Pillowtalk kommer alltså frieri på tal igen.

Annons

– Om du skulle få välja, när vill du bli friad till?, frågar Penny sin syster.

– Oj, alltså typ innan jag fyller 25, svarar Peg efter en stund, om än ganska bestämt.

Peg fyller 24 i år och Penny tycker att det är rimligt av systern att vilja förlova sig innan nästa år. 23-åringen berättar att hon mer och mer börjar inse att livet inte kommer bli som hon tänkte sig när hon var yngre.

– Nu mer och mer för varje dag så inser jag att jag inte kommer få barn förrän jag är närmare 30, vilket är ganska sorgligt men det är okej, säger Peg och fortsätter:

– För varje år så är jag så här: ”oj, det känns mer och mer orealistiskt” för att när man är typ 16 och man bara ”oh my god, när jag är 25 då är hela mitt liv, jag har ett hus och allt har löst sig”. Sedan fyller man, eller jag är 23 nu och jag bara är så ”hur fungerar det med skatt?” och så här…

FOTO: TT/Tommy Holl

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…