Efter Paradise hotel – Andrea Norrman klar för Unga föräldrar

Paradise hotel-profilen Andrea Norrman är ny deltagare i TV4:s Unga föräldrar.
Hon bytte dokusåpa mot ett lugnare familjeliv. Nu står det klart att unga mamman Andra Norrman och sambon Linus Bergman är nya deltagare i TV4-serien Unga föräldrar.
Annons

Det är nu två år sedan Andrea Norrman, 22, deltog i den populära dokusåpan Paradise hotel på Kanal 5 och Dplay. Hon blev snabbt en av tittarnas favoriter och under programmets gång var det många som följde hennes romans med Haidar Juma, 27. Men någon kärlek blev det inte mellan de två Paradise hotel-deltagarna.

Kort efter inspelningarna hittade Andrea Norrman kärleken på annat håll i sin nuvarande sambo Linus Bergman, 24. Då tog livet en ordentlig vändning för Andrea. Hon bytte festandet mot ett lugnare familjeliv och på nyårsafton 2017 föddes parets första barn – dottern Belle, 1.

Annons

”Wow. Det kunde inte ha varit bättre. Allt gick så otroligt fort. Jag är så imponerad av mig själv och jävlar vilket bra stöd från min fantastiska medmänniska Linus. Första känning vid 00, 06.36 kom hon ut med sina 3280g och 50cm. Vår älskade, efterlängtade Belle. På nyårsafton. Som en riktig stjärna”, skrev Andrea på Instagram när lilla Belle hade fötts.

På sin blogg har Andrea Norrman frekvent delat med sig av familjelivet i Stockholm. Det var också där hon avslöjade den stora nyheten att den återigen ligger en liten bebis i magen. Tillsammans med Linus väntar Andrea sitt andra barn. Belle ska bli storasyster.

”Min dröm har varit att ge Belle ett syskon tätt inpå, så att dom alltid har varandra. På lov, semestrar och hemma. Och idag sitter jag här med båda mina drömmar som har blivit verklighet”, skrev Andrea i ett inlägg.

Följarnas jubel över stora avslöjandet

På Instagram avslöjar Andrea Norrman nu nästa stora nyhet – att familjen är nya deltagare i TV4-serien Unga föräldrar.

”Mer vardag och mer rörligt önskade ni. Och era ord är ju min lag. Visst? I vår kommer ni kunna följa oss i Unga Föräldrar, där vi delar med oss av hela våra liv under en längre tid. Så glad över att vi har gjort det här tillsammans. Hoppas ni är lika taggade på det här som vi! Premiär den 19 mars!”, skriver Andrea Norrman på Instagram.

Nyheten möts av jubel från Andreas följare, vars glädje nu strömmar in i kommentarsfältet på Instagram.

”Men yeeees!!!! Bästa nyheten på länge”, skriver en.

”Sååååå kul!!! Är så peppad!!!”, skriver en annan.

FOTO: TT/Sofia Nahringbauer, TV3

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…