Efter otrohetsskandalen: Rooney pappa – oväntade namnvalet

Efter otrohetsskandalen: Rooney pappa – oväntade namnvalet
Nu har Wayne och Coleen Rooney välkomnat sin fjärde son. Och de har valt ett namn som ingen någonsin kunnat gissa!
Annons

Brittiska fotbollsstjärnan Wayne Rooney, 32, och hustrun Coleen, 31, har blivit föräldrar igen. I tisdags välkomnade de sin fjärde son, något Coleen glatt meddelade via sin Twitter.

”Så lycklig att välkomna vår bebispojke”, skrev hon.

Annons

Sedan tidigare har de sönerna Kai, 8, Klay, 4, och Kit, 2. Och man hade kunnat ana att även denna lille grabb skulle heta något på K som sina storebröder – men icke. För i samma inlägg meddelade Coleen att bebisen ska heta Cass Mac.

”Han är så vacker”, skrev Coleen Rooney och meddelade att han vägde 3,6 kilo.

De senaste månaderna har makarna gått igenom en av sina största kriser – nämligen en uppenbar otrohetsskandal. Det hela uppdagades i september när Wayne stoppades av polisen när han körde bil påverkad, och bredvid sig hade han partysällskapet Laura Simpson. Det nioåriga äktenskapet såg ut att vara över för alltid, men nyligen meddelade de att de skulle fortsätta tillsammans.

Annons

– Jag vet att jag skulle klara mig fint på egen hand, bara jag och mina barn. Men jag vill inte leva så, jag vill prova att fortsätta med äktenskapet och leva tillsammans som en familj, för det är vad jag vill, skrev Coleen och fortsatte:

– Jag säger inte att allt är bra och förlåtet, men vi är på så god väg vi kan vid den här tidpunkten. Jag är inte den typen av person som låtsas och säger att vi är förälskade, jag är bara på riktigt.

Hänt önskar familjen Rooney all lycka till!

FOTO: Ibl

Dela på:
Annons
Laddar