Fansen chockade över Twilight-parets oväntade återförening

Fansen chockade över Twilight-parets oväntade återförening
Snacka om att gästerna i baren fick sig en chock när det forna paret Robert Pattinson och Kristen Stewart plötsligt dök upp!
Annons

Robert Pattinson, 31, och Kristen Stewart, 27, var ett av världens mest kända par när de blev tillsammans under inspelningen av Twilight-filmerna. De gick dock skilda vägar 2012 när bilder kablades ut på när Kristen hånglade loss med regissören Rupert Sanders. ”Robsten”, som de unga skådespelarna kallades, återförenades visserligen efter det – men 2013 fick deras kärlekssaga ett definitivt slut.

Annons

Men nu undrar fansen om det kan vara så att Pattinson och Stewart än en gång hittat tillbaka till varandra. Förra helgen sågs de nämligen tillsammans i en bar, där de enligt vittnen ska ha druckit drinkar och skrattat tillsammans.

”Var precis på en bar och hade det trevligt på min kompis födelsedag och in kommer Robert Pattinson, vilket sprängde min Twilight-hjärna, och sen kom Kristen Stewart och nu återupplever jag min högstadie-twilight-fantasi. De såg ut som två vänner som hängde tillsammans”, twittrade en person, något Aftonbladet var först att rapportera om.

Annons

”Kanske har Rob och Kris bestämt sig för att träffas igen för att de har blivit lite äldre, blivit lite mognare, lärt sig mer om livet, men kunde inte glömma varandra och nu är de kanske inne på att börja om. Men den här gången betyder det för alltid”, twittrar ett annat fan med stora bokstäver.

Det forna paret har inte yppat ett ord om sitt möte. Robert Pattinson är förvisso singel efter att ha brutit förlovningen med FKA Twigs för tre månader sedan, men Kristen Stewart dejtar modellen Stella Axwell.

FOTO: Ibl

Dela på:
Annons
Laddar